Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

10 house tracks για το beach party σου


Η house επιστρέφει στο σπίτι της δίπλα στη θάλασσα  μαζί με τον Dj Jojo και τον Dj Duke σού δείχνουν το δρόμο προς το ιδανικό party

Oπως ένα κονσέρτο εγχόρδων το τοποθετείς σε μια κλειστή αίθουσα με ολίγους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν ευγενικά. Όπως ένα rock festival το φαντάζεσαι σε ένα τεράστιο stage σε ανοιχτό χώρο με χιλιάδες κόσμου να πίνει μπίρες. Έτσι και για την house μουσική έχω στο μυαλό μου ένα πολύ συγκεκριμένο καλοκαιρινό σκηνικό.
Μια ωραία αμμουδιά, ένα bar με καλοκαιρινά cocktail, κόσμο να χορεύει ξυπόλυτος φορώντας μόνο μαγιό και φυσικά έναν dj να επιλέγει μερικά house tunes. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα house djs σε αυτή τη χώρα. Και το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η εποχή τους.
Το ONEMAN, ακολουθώντας πιστά τα πάρτυ της Nuestra Musica που κάνουν ο Jojo και ο Duke, ζήτησε από τους Dj αυτούς να μας δώσουν ένα playlist με 10 καλοκαιρινά tracks τα οποία ταιριάζουν στο σκηνικό της παραλίας και του καλοκαιριού. Για να μπορείς να προετοιμάσεις το δικό σου καλοκαιρινό beach party.
Αν πάντως δεν νιώθεις έτοιμος για το δικό σου πάρτι, μπορείς να πάρεις πρώτα μια γεύση από τους ειδικούς. Ο Jojo και ο Duke ξεκινούν σήμερα μια μεγάλη περιοδεία. Για να φέρουν την μουσική και τα tunes τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως μπορείς να δεις και στο πρόγραμμα.