Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τα καινούργια ρούχα της βασίλισσας-video

Η Μαντόνα ξεκίνησε για άλλη μία παγκόσμια τουρνέ, χθες στο Τελ Αβίβ, και τα ρούχα της ήταν τέτοια υπερπαραγωγή που ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της.
Η γκαρνταρόμπα της αυτή τη φορά περιλαμβάνει κοστούμια από τους αγαπημένους φίλους της Jean Paul Gaultier και Jeremy Scott, παπούτσια από την Prada και τη Miu Miu και διάφορα κομμάτια από τον Alexander Wang. Οι Dolce & Gabbana έραψαν τις ενδυμασίες για το συγκρότημα και τους τραγουδιστές των φωνητικών, ο Fausto Puglisi σχεδίασε για τους χορευτές ο J Brand έφτιαξε τζιν κατά παραγγελία.
 
Τα σουτιέν και τα μπικίνι έρχονται από τη δική της σειρά εσωρούχων Truth or dare ενώ για να τραγουδήσει μία εκδοχή του Like a Virgin θα φορέσει ένα στηθόδεσμο Agent Provocateur.

"Είναι ένα αληθινό ταξίδι, από την πρώτη πράξη μέχρι την τέταρτη και ο τρόπο που χτίζει τα σόου της είναι εντελώς θεατρικός" λέει η ενδυματολόγος Arianne Phillips, η οποία επέβλεψε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της Μαντόνα και του επιτελείου της επί σκηνής.

Το αυθεντικό σχέδιο του Gaultier θα φορεθεί στη διάρκεια του "Vogue" και θα αποτελείται από λευκή μπλούζα, μαύρη γραβάτα, μαύρα γάντια και έναν αυστηρό κορσέ - σκελετό.

"Παίξαμε με την ιδέα ενός κοστουμιού και ενός κορσέ. Αλλά ο κορσές τώρα πια γίνεται κλουβί" λέει ο Gaultier. "Πρόκειται για μία εναλλαγή ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό, μία καινούργια άποψη για τις κλασικές δημιουργίες του 1990".
 
"Λατρεύω τη Μαντόνα. Είναι η μόνη γυναίκα στην οποία έχω κάνει πρόταση γάμου. Αρνήθηκε φυσικά. Αλλά όταν μου ζήτησε να κάνω τα κοστούμια για την περιοδεία της, δεν μπορούσα να αρνηθώ".

"Αυτό το σόου είναι επικό και μεγαλύτερο από ό, τι έχει κάνει ποτέ" λέει η ενδυματολόγος. "Μόνο τα παπούτσια είναι 700 ζευγάρια. Η Μαντόνα αλλάζει κοστούμια 7 ή 8 φορές και οι χορευτές 10 έως 15 φορές. Το πιο σημαντικό: τα παιδιά της Μαντόνα, Lourdes και Rocco, θα εμφανιστούν στη σκηνή σε διάφορους ρόλους.

Η ίδια η Philips είναι συνεργάτης της Μαντόνα εδώ και 15 χρόνια και πρόσφατα προτάθηκε για Όσκαρ για τα κοστούμια της ταινίας W. Ε. (την οποία σκηνοθέτησε η σταρ).

Δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία και από την πρεμιέρα της MDNA Tour στο Τελ Αβίβ.
πηγή:marieclaire.gr