Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το 35% των αγοραστών «ψήφισε» ντίζελ

Στροφή στα ντίζελ δείχνουν οι πενιχρές ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα μας, ακόμη και στα πιο σπορτίβ μοντέλα. Οπως για παράδειγμα η Alfa Romeo Giulietta όπου το 35% των υποψήφιων αγοραστών προτίμησαν να την αποκτήσουν σε ντίζελ εκδοχή.
Το ιταλικό μοντέλο, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, προσφέρεται σε ακόμη πιο δελεαστική τιμή: η νέα έκδοση κοστίζει από 16.540 ευρώ με υπολογισμένο το όφελος της απόσυρσης και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της φίρμας. Η συγκεκριμένη έκδοση φορά μοτέρ βενζίνης 1,4 λτ υπερτροφοδοτούμενο που αποδίδει 105 ίππους και 210 Nm ροπής (τιμή ακριβώς ίδια με τη δυνατότερη 1.4 TB 120hp). Η νέα βασική έκδοση της Giulietta έχει μέση κατανάλωση 6,4 λίτρα/100χλμ. και εκπέμπει 149 γραμμάρια CO2/χλμ.
Η Alfa Romeo εμπλούτισε την γκάμα της με τη νέα εξοπλιστικά έκδοση Super, που τοποθετείται ανάμεσα στην Progression και την πλουσιοπάροχη Distinctive. Η Super διαθέτει μεταξύ άλλων αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα ευστάθειας VDC με eQ2, έξι αερόσακους και σύστημα DNA κ.ά.
πηγή:tanea.gr