Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

SKODA Rapid

 To Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το νέο SKODA Rapid. Tο νέο σεντάν της τσέχικης φίρμας, που θα είναι μεγαλύτερο από το Fabia και μικρότερο από το Octavia.
  Πρόκειται για ένα μοντέλο μήκους 4,48 μ. με οικογενειακούς προσανατολισμούς, που ενσωματώνει  όλα τα στοιχεία της νέας εταιρικής σχεδίασης που θα χαρακτηρίζει και τα επόμενα μοντέλα της SKODA.
  Το νέο σήμα της μάρκας τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένη θέση του καπό και όχι πλέον στη μάσκα, το σχήμα της οποίας είναι πλέον πλατύτερο. Ένα πλαίσιο χρωμίου περιβάλλει περιμετρικά τις πυκνές κάθετες λωρίδες της, που εξασφαλίζουν τον εξαερισμό του κινητήρα. Νέας σχεδίασης είναι και τα φωτιστικά σώματα που δίνουν έναν «επιθετικό» χαρακτήρα στο μπροστινό τμήμα.
  Χαρακτηριστικά του Rapid θα είναι επίσης η πρακτικότητα, το άνετο εσωτερικό, ο τεράστιος χώρος αποσκευών που θα ξεπερνά τα 500 λίτρα, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι πρωτοποριακές λύσεις και φυσικά εξαιρετική σχέση τιμής/προϊόντος.
  Θα υπάρχουν δύο  κινητήρες πετρελαίου και πέντε βενζίνης και θα συνοδεύονται με μηχανικά και με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων. Για την ελληνική αγορά μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι βενζινοκινητήρες TSi 1.2 με 105 και 1.4 με 122 ίππους και ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 Tdi με 90 και 105 ίππους.
blue-hornet team