Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

O ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ MARGHERITA MISSONI

 Παντρεύτηκε με νυφικό σχεδιασμένο από τον Giambattista Valli.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων της Missoni και ταυτόχρονα κληρονόμος του οίκου, Margherita Missoni, παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον αγαπημένο της, οδηγό αγώνων ράλι, Eugenio Amos.
Προς έκπληξή μας όμως δεν αφέθηκε στα χέρια της fashion οικογένειας της αφού για την δημιουργία του νυφικού της φορέματος στράφηκε στον αγαπημένο της φίλο, Giambattista Valli.
Τα υφάσματα επιλέχτηκαν από τον οίκο Missoni και το νυφικό ράφτηκε από μετάξι και οργάντζα. Είχε μακριά μανίκια και διακοσμήθηκε με κεντήματα και απλικέ λουλούδια του ίδιου λευκού χρώματος. Όπως έγραψε η ίδια η Margherita στο Twitter της χθες: το νυφικό φτιάχτηκε από τις γυναίκες που δουλεύουν στον οίκο Missoni, που την μεγάλωσαν και ήταν δίπλα της μια ζωή, πάντα όμως καθοδηγούμενες από τον Giambattista.
Εκτός των άλλων, η Margherita κατάφερε να πείσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να αγνοήσουν την Εβδομάδα Aντρικής Μόδας του Μιλάνο και να παρευρεθούν στην τελετή του γάμου της που πραγματοποιήθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην γενέτειρα πόλη της, το Brunello στην εκκλησία Santa Maria Annunciata.
Μεταξύ άλλων ήταν εκεί και τις ευχήθηκαν οι
Franca Sozzani, Διευθύντρια της Ιταλικής Vogue, η Suzy Menkes και ο Stefano Tonchi, από το περιοδικό W.
πηγή:madamefigaro.gr