Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι σημερινές εμφανίσεις στα MAD VMA 2012

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά και όλα είναι έτοιμα για ένα εντυπωσιακό σόου! 32 καλλιτέχνες θα εμφανιστούν επί σκηνής, δίνοντας για μία ακόμα χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό.

Με το πιο θετικό σύνθημα: «Young Greece» θα πραγματοποιηθεί απόψε στο κλειστό γήπεδο του TAE KWON DO στο Φάληρο η 9η απονομή των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς έχοντας στο πλευρό του τη Μαίρη Συνατσάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Παπαρίζου θα πραγματοποιήσει 2 εμφανίσεις: μία με επανεκτέλεση γνωστής παλιάς μπαλάντας της και μία με ένα ολοκαίνουργιο dance τραγούδι μαζί με τους Playmen. Οι Onirama θα εμφανιστούν στη σκηνή με την Ήβη Αδάμου, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα μαζί με τους ΝΕΒΜΑ και ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μία συνεργασία – έκπληξη με τους Vegas!
Η Δέσποινα Βανδή έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σόου επί σκηνής με στάχια ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα ερμηνεύσει την τελευταία του επιτυχία ‘’Τώρα’’ με ένα βίντεο τύπου θρίλερ!
Τέλος η Πάολα θα δικαιώσει τον τίτλο της βασίλισσας, και θα εμφανιστεί σε ένα θρόνο και λίγο αργότερα θα ραπάρει με τους Stavento!
Αυτές είναι λίγες από τις μοναδικές εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Όπως κάθε χρόνο τα βραβεία θα απονείμουν μεγάλα ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, της ηθοποιίας και της showbiz. Δείτε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν ζωντανά απόψε:
Claydee, Demy, House Twins, Koza Mostra,  Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, the Fade, Vegas, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή,  Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, MΕΛISSES, Μηδενιστής, ΝΕΒΜΑ, Πάολα,  Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 17.00 με ένα special pre-show με ελεύθερη είσοδο, στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, με activities & happenings και live εμφανίσεις από τους The Fade, Velvet Fire και Χρήστο Π..
Όσοι θέλετε να παραβρεθείτε, μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στα καταστήματα Vodafone ή on line στο www.ticketshop.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 20€ (Αρένα), 30€ (Β’ Zώνη), 40€ (Α’ Ζώνη).
YOUNG GREECE #truestory
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! 
πηγή:bizznews.gr