Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η πριβέ κρουαζιέρα του Αl Bano και η άφιξή του στην Ηλεία

Iνκόγκνιτο στην Ελλάδα βρέθηκε ο θρύλος του ιταλικού τραγουδιού Al Bano.
Ο σενιόρ Καρίσι τραγούδησε πριβέ για πλούσιους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που έκαναν κρουαζιέρα στη χώρα μας με υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο (το οποίο ξεκίνησε από το Πρίντεζι, συνέχισε στην αρχαία Ολυμπία, στο Κατάκωλο, στη μαγική Σαντορίνη και έβαλε ρότα για την Κωνσταντινούπολη, ώστε να καταλήξει και πάλι εκεί από όπου ξεκίνησε). Την πληροφορία της «Espresso» επιβεβαίωσε ο άνθρωπος του Al Bano στη χώρα μας και γνωστός μάνατζερ Ακης Ευαγγέλου.
«Είναι πανέμορφη η Ελλάδα!!! Τα νησιά της. Οι παραλίες της. Πρέπει να ρίξετε το βάρος στον τουρισμό, έτσι θα ξεπεράσετε τα δύσκολα» σχολίασε ο Ιταλός σταρ, που αισθάνεται Ελληνας, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στην «Espresso» (επιβεβαιώνοντας τη γνωστή ρήση «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» για τους Ελληνες και τους Ιταλούς).
«Δεν σας φοβάμαι εσάς τους Ελληνες. Σύντομα η χώρα σας θα γίνει και πάλι η Mania Grecia (Μεγάλη Ελλάδα). Ολος ο κόσμος θα περάσει από την Ελλάδα, γιατί είναι σταυροδρόμι. Αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Είναι κάτι σαν βαριά βιομηχανία για σας» υπογράμμισε ο Αl Bano, υποστηρίζοντας τη θέση της τελευταίας Ελληνίδας «θεάς» Μελίνας Μερκούρη ενώ το σκάφος έπλεε στα απέραντα γαλάζια νερά της Θήρας.
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, που μαστίζει και την Ιταλία, δήλωσε: «Είναι κάτι παροδικό, πιστεύω. θα δυσκολευτούμε λιγάκι, αλλά θα το ξεπεράσουμε κι εμείς κι εσείς».
Δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη θλίψη του και για τα θύματα του Εγκέλαδου στην Ιταλία μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που χτύπησε πρόσφατα την πατρίδα του.
«Το κράτος ήταν παρόν και λειτούργησε γρήγορα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ υπήρχε από παντού αλληλεγγύη. Πενθούμε τους συμπατριώτες μας που χάθηκαν στα ερείπια...»
Στην Ελλάδα γνωρίζει ακόμα επιτυχία το CD «Δύο φωνές μια ψυχή» του Al Bano με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο Ιταλός τραγουδιστής μετά την κρουαζιέρα θα ετοιμάσει τις αποσκευές του γιατί έχει να κάνει και υπερατλαντικά ταξίδια.
«Θα κάνει περιοδεία στην Ισπανία, που θεωρείται από τους πέντε τοπ τραγουδιστές εκεί, θα συνεχίσει στη Ρωσία, θα επιστρέψει στην Ιταλία και αργότερα θα πετάξει στην Αμερική, όπου έχει πολλές προγραμματισμένες συναυλίες» ενημέρωσε την «Espresso» ο Ακης Ευαγγέλου.
πηγή:espressonews.gr