Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

H Madonna έδειξε το στήθος της σε 50.000 Τούρκους θαυμαστές της (video)

Άφωνοι έμειναν οι 50.000 Τούρκοι θαυμαστές της βασίλισσας της pop Madonna, όταν είδαν την αειθαλή 54χρονη τραγουδίστρια να κατεβάζει το σουτιέν της, αποκαλύπτοντας το στήθος της
μέσα στο κατάμεστο στάδιο της Κωνσταντινούπολης, Telekom Arena. Η Madonna, η οποία βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, για μία και μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της MDNA, ενώ τραγουδούσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της, πλησίασε στην άκρη της σκηνής, και αφού κατέβασε τις τιράντες του εσωρούχου της, αποκάλυψε το στήθος της… Μια μέρα πριν, με συνοδεία 200 ατόμων επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά και εν συνεχεία το Μπλε Τζαμί, φορώντας μάλιστα μαντήλα ως ένδειξη σεβασμού!
 Η περιοδεία της Madonna ξεκίνησε από το Ισραήλ, και περιλαμβάνει πάνω από 80 συναυλίες σε 30 χώρες.  Μετά την Κωνσταντινούπολη, θα βρεθεί στην Ευρώπη, και θα δώσει συναυλίες σε 26 πόλεις. Μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων είναι και το Παρίσι, το Μιλάνο, η Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Δουβλίνο και το Βερολίνο. Μετά την Ευρώπη, η τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες της στις ΗΠΑ.

blue-hornet team