Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μαίρη Συνατσάκη: Εγκαινιάζει το καινούριο της διαμέρισμα

Τις πόρτες του ολοκαίνουργιου διαμερίσματος της όπου συγκατοικεί με τον Μύρωνα Στρατή, άνοιξε η Μαίρη Συνατσάκη και μας υποδέχθηκε...

 Φωτογραφίες με τον σύντροφο της Μύρωνα Στρατή, κυριαρχούν σε ό λο το σπίτι.
 Το δικό της διαμέρισμα απέκτησε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ περήφανη για αυτό. Η διακόσμησή του ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και η Μαίρη ασχολείται εντατικά για να το τελειώσει.
 Χαλαρή και άνετη, όπως είναι κάθε οικοδέσποινα που νιώθει όμορφα στον προσωπικό της χώρο, παρουσιάζει τις αγαπημένες της γωνιές στο νέο της σπίτι, στην ιστοσελίδα imatiothiki.com!.
Αν και θα μπορούσε να έχει εμπιστευτεί κάποια interior designer, προτίμησε να το κάνει η ίδια, βάζοντας όλο της το γούστο και το μεράκι. Πάντα βέβαια και με την συμμετοχή του συντρόφου της Μύρωνα Στρατή.
 Η διακόσμηση κινείται σε minimal γραμμές, ενώ τα έντονα χρώματα κυριαρχούν παντού. Η Μαίρη ποζάρει στο living room του διαμερίσματός της πάνω στον ριγέ άσπρο -κόκκινο καναπέ της με νεοϋρκέζικο αέρα, αλλά και στους άλλους χώρους του όπως την κουζίνα, την κρεββατοκάμαρα και το μπαλκόνι.
 Η Μαίρη και ο Μύρωνας, λατρεύουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι τους, προσκαλώντας συχνά φίλους τους για home cinena και φαγητό!
πηγή:vipnews.gr