Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο εισαγγελέας χτύπησε την πόρτα του Παπαντωνίου – Θέλει διευκρινήσεις… για τα «εξοπλιστικά προγράμματα»

Ο φάκελος του... θεωρείται σημαντικός!...
Τα εξοπλιστικά προγράμματα και οι «μίζες» που δόθηκαν… τελικά θα μας απασχολήσουν αρκετό καιρό ακόμα, αφού με την φυλάκιση του Τσοχατζόπουλου δεν «έκλεισε» το θέμα… αλλά «άνοιξε»
Σύμφωνα με πληροφορίες του «zougla.gr», ο εισαγγελέας χτύπησε την πόρτα του πρώην Υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, που διαδέχτηκε τον Τσοχατζόπουλο στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Οι έρευνες από το ΣΔΟΕ έχουν ξεκινήσει ήδη για τον Υπουργό, και στα χέρια τους σε λίγο θα είναι η περουσιακή κατάστασή του αλλά και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Το ίδιο θα συμβεί και για την γυναίκα του, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ο φάκελος που αφορά τον Υπουργό… είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού αφορά υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και τα ποσά τα οποία διακινήθηκαν στην Ελλάδα επί μία 10ετία ως «μίζες» για εξοπλιστικά προγράμματα τα οποία ήταν ιδιαίτερα υψηλά.
Ο «γρίφος» είναι δύσκολος, αφού οι Αρχές θα πρέπει να βρουν πολλά στοιχεία για να συνθέσουν το παζλ! Το «μαύρο χρήμα» που βόλταρε κάτω από τα τραπέζεια, πίσω από κλειστές πόρτες, είναι πλέον γεγονός!
Έτσι οι έρευνες έχουν πάρει «σώμα και ψυχή»… Εκτός από το έλεγχο στον Παπαντωνίου, αντίστοιχος έλεγχος γίνεται και στον πρωην Υπουργό Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο.
layout