Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ποια πραγματικά είναι η Κατερίνα Καινούριου

Το χαμογελαστό κορίτσι του»Δέστε τους»κρύβει πολλά που δεν ξέρετε.
Αλήθεια ποια είναι πραγματικά η Κατερίνα Καινούριου; Από που κρατάει η σκούφια της; Τι την οδήγησε στο να ασχοληθεί με την τηλεόραση;
 Η Κατερίνα γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1985 και μεγάλωσε στην Πεύκη. Ο πατέρας της Δημήτρης είναι επιχειρηματίας και η μητέρα της Θάλεια,αεροσυνοδός.  Από παιδί έκανε παρέα με αγόρια, αφού έχει έναν αδελφό, δύο χρόνια μικρότερό της, τον Παναγιώτη, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
 Από μικρή αυτό που της άρεσε πολύ ήταν να γράφει. Είχε ταλέντο στην έκθεση και όλοι οι δάσκαλοί της τη συμβούλευαν να γίνει δημοσιογράφος.Τελείωσε ελληνογαλλικό σχολείο και αγαπημένη της πόλη είναι το Παρίσι,μιλάει άπταιστα γαλλικά.
Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο πατέρας της δεν ήθελε με τίποτα να ασχοληθεί με την τηλεόραση.
 Ο κόσμος την γνώρισε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega»Όμορφος κόσμος». Μια από τις αξέχαστες τηλεοπτικές της στιγμές, στην εκπομπή, ήταν την μέρα που είχαν καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος της προσέφερε βοτσαλάκια και φελλό για να πει σωστά το γράμμα «ρ».
 Η κορμοστασιά της δεν είναι τυχαία, αφού πάνω από δώδεκα χρόνια έκανε μπαλέτο. Η μαμά της είναι το πρότυπό της, ο άνθρωπος που η Κατερίνα συμβουλεύεται για κάθε κίνησή της. Ως φιλόζωη,στο σπίτι της στον Διόνυσο έχει τρία σκυλιά,τα οποία φροντίζει σαν παιδιά της. Ο μπαμπάς της είναι από τον Παρνασσό. Εκεί η οικογένεια διατηρεί εξοχικό.  Χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι τους εκτός από την Κατερίνα είναι δεινοί σκιέρ.
Η παρουσιάστρια όμως ούτε καν έχει μπει στη διαδικασία της εκμάθησης του σπορ,γιατί φοβάται. Η Κατερίνα είναι κλειστοφοβική. Μικρή είχε κλειστεί σε ασανσέρ για αρκετή ώρα και σοκαρισμένη περίμενε να βγει. Ακόμα δεν μπορεί να το ξεχάσει.
 Της αρέσει πολύ η ελληνική μουσική και αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Βλέπει πολύ τηλεόραση και κάθε πρωί πίνει ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι, αλλιώς δεν ξυπνάει. Για να μπορέσει να κοιμηθεί ήρεμη, πίνει κάθε βράδυ ζεστή λουίζα. Κάνει χρόνια λογοθεραπεία και ορθοφωνία,αλλά ως τώρα ποτέ δεν κατάφερε να εκφέρει τέλεια το γράμμα «ρ» και πια δεν ξέρει αν θέλει να το πει τέλεια.
 Λατρεύει τη σοκολάτα γάλακτος και πολλά βράδια έχει κάνει επιδρομές στο ψυγείο! Είναι πολύ ρομαντική και θέλει να ερωτευτεί παράφορα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι να οδηγεί μόνη της ακούγοντας δυνατά μουσική, ενώ με το παρκάρισμα δεν τα πάει καθόλου καλά,γι’αυτό και έχει «συλλογή» από κλήσεις.
Από τη νέα σεζόν θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους» καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό της.
 πηγή:entertv.gr