Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Άννα Καρένινα: Το πρώτο τρέιλερ

Ακούμε εδώ και καιρό ότι η Keira Knightley και o Jude Law θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια Άννα Καρένινα αλλά δεν αγωνιούσαμε. Όταν όμως σήμερα το πρωί είδαμε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία, ερωτευτήκαμε από την αρχή (με τα όνειρά μας).

Η ατμόσφαιρα της τσαρικής Ρωσίας, οι σκηνές που μοιάζουν να έχουν βγει από πίνακα του ιμπρεσιονισμού, η γοητεία της Keira και η διεστραμμένη αυστηρότητα του Jude μας κάνουν να ανυπομονούμε για την ταινία.

Τα γυρίσματα της 18ης κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες και το καστ της ταινίας χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία για να μεταφέρει την πλοκή στα αυθεντικά locations.

Η επική μουσική είναι του Dario Marianelli, συνθέτη του The Soloist και του V for Vendetta και βραβευμένου με Όσκαρ για το Atonement. Τα σκηνικά είναι της Katie Spencer και τα κοστούμια της Niall Moroney, δύο δημιουργών που βραβευτήκαν με όσκαρ για την αναβίωση μίας ολόκληρης εποχής στο Sherlock Holmes του 2009. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2012. 
 blue-hornet team