Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Το Νησί»: Οι ιδιωτικοί επίγειοι παράδεισοι των διασήμων!

Ποιοι είναι οι stars που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους στην πολυτέλεια, αγοράζοντας έναντι εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα δικά τους νησιά;

Τους δικούς τους επίγειους παράδεισους, κατάφεραν να αγοράσουν διάσημοι αστέρες! Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε, τους αγαπημένους τους προορισμούς, τα προσωπικά τους ησυχαστήρια, στα δικά τους εξωτικά νησιά.
Celine Dion
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Quebec προτίμησε να αγοράσει το δικό της νησί η Celine Dion. Το Ιle Gagnon, μπορεί να μην είναι ένας εξωτικός προορισμός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι πολυτελές. Μπορεί να βρίσκεται στο ποταμό Mille Iles και όχι στις Μπαχάμες, αλλά διαθέτει ένα πανέμορφο παραδοσιακό πύργου γαλλικού στυλ, προσελκύοντας πλήθος τουριστών που το επισκέπτονται με βάρκα για να το θαυμάσουν.
Ricky Martin
Ιδιοκτήτης prive νησιού είναι και ο Ricky Martin. Τον Απρίλιο του 2008 ο λατίνος στάρ αγόρασε το δικό του νησί, κοντά στην ακτή Angra dos Reis στην Βραζιλία, καταφέρνοντας όμως να κρατήσει το όνομα του σαν επτασφράγιστο μυστικό, αφού το επισκέπτεται πολύ συχνά και δεν θέλει να γίνει πόλος έλξης των παπαράτσι.
Nicholas Cage
Οι Μπαχάμες αποτελούσαν για χρόνια έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, και για αυτό κάπου εκεί έψαξε βρήκε και αγόρασε το δικό του νησί το 2006 ο Nicholas Cage. Έναντι του ποσού των 3.000.000 δολλαρίων, όπως είχε ακουστεί, ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε το Leaf Cay! Μια έκταση τρομερής φυσικής ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες, φοινικόδεντρα αλλά και με μια λίμνη με γλυκό νερό.
Michael Schumacher
Ο Schumacher υπήρξε από τους τυχερούς που του έκαναν δώρο ένα ολόκληρο νησί. Η Ανταρκτική, όπως είναι το όνομά του, βρίσκεται στο Ντουμπάι, μέρος του World Project(ένα σύμπλεγμα τεχνιτών νησιών που μοιάζουν με ηπείρους και χώρες). Η αγορά του νησιού κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια και του το χάρισε ο πρίγκιπας του Ντουμπάι όταν ανακοίνωσε ότι αποσύρετε από τους αγώνες.
Shakira
Ένα αρκετά μεγάλο νησί στις Μπαχάμες, αποτελεί το ιδιωτικό ησυχαστήριο της Shakira. Ονομάζεται Bonds Cay και κόστισε 16 εκατομύρια δολλάρια, ένα τεράστιο ποσό που πλήρωσαν για να το αγοράσουν μαζί με τους δυο συνδιοκτήτες του νησιού,Roger Waters και τον Alejandro Sanz,! Σκοπός τους είναι να μετατρέψουν το νησί σ’ ένα παράδεισο αφιερωμένο στην τέχνη.
Eddie Murphy
Ο Eddie Murphy είναι ήδη κάτοχος δύο νησιών. Πριν από μερικά χρόνια αγόρασε το νησί Pearl στις Μπαχάμες ενός πρόσφατα αγόρασε και ένα δεύτερο αξίας 15.000.000 δολλαρίων. Πρόκειγαι για το Rooster Cay που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα των Μπαχάμες, Νassau.
Leonardo DiCaprio
Το 2005 ο γνωστός ηθοποιός, που φημίζεται για την αγάπη του για την φύση και τις οικολογικές του δραστηριότητες, προέβη στην αγορά του Blackadore Caye, έναντι του ποσού των 2.000.000 δολλαριών. Σκοπός του ήταν να κρατήσει το νησί προσιτό για το κοινό, δημιουργώντας οικολογικά θέρετρα για τους επισκέπτες.
Mel Gibson
Mel Gibson
Έναντι των 9.000.000 δολαρίων, το νησί Mago που βρίσκεται στα νησιά Fiji, λατρεμένος προορισμός των στάρς, πέρασε στην κατοχή του Mel Gibson. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί του νότιου Ειρηνικού και έχει το μέγεθος μιας μικρής πόλης. Το νησί παραμένει ακατοίκητο, αφού όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός, πέρα από μια λιτή κατοικία που έχτισε για να ζει ο ίδιος, ήθελε να μείνει ανέγγιχτο στην φυσική του ομορφιά.
Johnny Depp
Το δικό του μικρό παράδεισο άρχισε να ψάχνει μετά τους «Πειρατές της Καραιβικής» ο Johnny Depp. Έτσι το 2004 αγόρασε το νησί «Little Hall’s Pond Cay» για 3.6 εκατομμύρια δολάρια.
 πηγή:vipnews.gr