Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πώς θα φορέσετε bronzer χωρίς να είστε μαυρισμένη

Δεν χρειάζεται να τρομάζετε ακούγοντας τη λέξη bronzer. Ευτυχώς, πλέον στην αγορά κυκλοφορούν προϊόντα που χαρίζουν με ασφάλεια ελαφρώς ηλιοκαμμένο look.

Αρχικά ξεκινήστε με μια καθαρή και άψογη επιδερμίδα. Προτιμήστε μία κρέμα BB που θα τελειοποιήσει την υφή της επιδερμίδας, όπως η Antioxidant BB Creme SPF 35 της Estée Lauder, ή η Miracle Skin Perfector Daily All-In-One Blemish Balm της Garnier.
Κατόπιν, επιλέξτε  bronzer. Η τελευταία δημιουργία του οίκου Givenchy, Croisiere Healthy Glow Powder βγαίνει σε τρεις αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας σας. Επίσης, η Τerracotta Four Seasons του οίκου Guerlain συνδυάζει τέσσερις αποχρώσεις σε μία παλέτα για να δημιουργήσετε την ένταση της επλογής της. Βασικό αξεσουάρ, ένα μεγάλο πινέλο.
Αυτό που πρέπει να θυμάστε για το bronzer είναι ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε όπως το ρουζ, δηλαδή στα μήλα του προσώπου ή τα μάγουλα. Αντίθετα, δώστε έμφαση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, στο μέτωπο και στα… αυτιά.
blue-hornet team