Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς μιλάει στο Facebook

Μην ρωτάς άλλο τον Αντώνη, γιατί απάντησε! Τελικά μετά από 8 ημέρες ο πρόεδρος της ΝΔ «πόσταρε», όπως είχε υποσχεθεί, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το βίντεο με τις απαντήσεις του στα σχόλια και τις ερωτήσεις των χρηστών.

«Είδα με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το θέμα και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση» έγραψε ο Αντώνης Σαμαράς.

Με ξεκούμπωτο πουκάμισο και χωρίς γραβάτα ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε με χαλαρό ύφος μπροστά στην κάμερα και μίλησε για σχεδόν 7 λεπτά στους «φίλους» του στο Facebook για τον ρόλο της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας.
 Βέβαια σχολίασε και κάποιες από τις απαντήσεις όπως του «φίλου Βασίλη από τις Σέρρες». Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς βασική θέση της ΝΔ είναι ότι οι νέοι πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη.

Βέβαια τα εκατοντάδες σχόλια και οι ερωτήσεις που δέχθηκε στην «ενότητα» στο προφίλ του στο Facebook «Ρώτα τον Αντώνη» δεν ήταν μόνο για την νεολαία αλλά δεκάδες θέματα, όπως το νέο φορολογικό, το μνημόνιο και οι εκλογές. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε μόνο στο θέμα που είχε θέσει ο ίδιος για την νεολαία.
πηγή:real.gr