Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα ζώδια σήμερα








Κριός 21/3-20/4



Από σήμερα, φίλε Κριέ, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, από το απόγευμα και μετά, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, πλησίασε το σύντροφό σου, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις όλα όσα σε απασχολούν στον αισθηματικό σου τομέα. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Κριέ, στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο όμως, που τα έσοδά σου θα είναι περισσότερα. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

 Ταύρος 21/4-20/5


Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, αγαπητέ Ταύρε, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές, καλές ευκαιρίες. Έχεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή και σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να το πετύχεις. Καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις και θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα ορισμένες καταστάσεις. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

 Δίδυμοι 21/5-21/6

Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις τα άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Από σήμερα και στο εξής, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να φτάσεις στους στόχους σου και με πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Δίδυμε. Καλό θα είναι να μην έχεις ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό, αλλά να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα μαζί του και να μην του δημιουργείς ανασφάλειες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αυτή την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις, για να βρεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές, που μπορεί να κάνεις.

 Καρκίνος 22/6-22/7


Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί ιδιαίτερα, αγαπητέ Καρκίνε. Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά, ιδιαίτερα από αύριο, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του και οι επικοινωνίες σου θα αποκατασταθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Πλησίασέ τον και εκδήλωσε ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η γοητεία σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η ημέρα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσεις συνεργασίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Η μέρα προσφέρεται για να διευθετήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

 Λέων 23/7-23/8


Η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέοντα, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα θα ξημερώσει για τα ερωτικά σου ζητήματα, αγαπητέ Λέοντα, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και όχι ο σύντροφος σου, που συνεχώς έχει παράπονα. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχει. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Λέων οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 Παρθένος 24/8-22/9


Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, γιατί τα άστρα σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι κάπως απομακρυσμένος και αναρωτήσου ποιο είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την κατάσταση. Η εγωιστική συμπεριφορά, μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, γι’ αυτό προσπάθησε να την αποβάλεις. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, με την Αφροδίτη να ξεκινάει την πορεία της στους Διδύμους, θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά πολύ σύντομα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και προπάντων, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

 Ζυγός 23/9-22/10


Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα μπορέσεις να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα κάποια θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από εδώ και στο εξής, είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη φλερτ. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Ζυγέ, μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 Σκορπιός 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Τρίτη στη ζωή σου, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Η Αφροδίτη, που σήμερα μπαίνει στους Διδύμους, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Ενδεχομένως σήμερα να έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και να βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο ακόμη στη ζωή σου μην απογοητεύεσαι, γιατί με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.

 Τοξότης 23/11-21/12


Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, φίλε Τοξότη, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη και από αύριο, που ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, μπορεί να σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σήμερα ίσως να νοιώθεις έντονο εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία, ώστε να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, που θα σε κάνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Τοξότη, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

 Αιγόκερως 22/12-19/1


Αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση, ρεαλισμός και οργάνωση σε αυτά που κάνεις. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία στη σχέση με το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε. Καλό θα είναι να συζητάς περισσότερο μαζί του και να του δίνεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, παρόλο που έχεις πολλά θέματα να λύσεις αυτή την περίοδο, καλό θα είναι κάποια στιγμή να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και αν θα έχεις την επιτυχία που επιδιώκεις, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

 Υδροχόος 20/1-19/2


Αγαπητέ Υδροχόε, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις, θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, οτιδήποτε σε απασχολήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Υδροχόων, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ως Υδροχόος, στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Ωστόσο σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Κάνε υπομονή μέχρι αύριο, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία, για να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα μαζί τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδεύεις μια και καλή.

 Ιχθείς 20/2-20/3


Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, αγαπητέ Ιχθύ, και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά σε θέματα που σε αφορούν. Ξεκινάει μια περίοδος, που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που είναι σε στασιμότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Δείξε τη συμπαράστασή σου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά σε έχει ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις βρει το άτομο που θα σε οδηγήσει στην ευτυχία, απόφυγε αυτή την περίοδο να αναλώνεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε ωφελήσουν.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Φίλε Ιχθύ, κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται σιγά σιγά και θα νιώσεις καλύτερα. Μην σταματάς τις προσπάθειές σου. Θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και κυρίως, μείνε μακριά από επενδύσεις, που σου τάζουν υπέρογκα οφέλη.
πηγή:myastro.gr