Κυριακή 1 Απριλίου 2012

12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΟΝΕΣ

Κόντρα στη μόδα που έχει χρίσει τη λάθος Τζένιφερ -την Άνιστον- σεξ σύμπολ και γυρίζει την πλάτη στην πραγματική ομορφιά εδώ εντοπίζουμε άξια δείγματα του γυναικείου φύλου.
Και δε λέμε για σταθερές αξίες τύπου Μισέλ Φάιφερ, Μόνικα Μπελούτσι, Ζιζέλ κ.α. Θα πούμε γι' αυτές, που όλοι τις ξέρουμε, αλλά δεν τους έχουμε δώσει τη θέση που τους αξίζει.
Και είναι και ταλαντούχες. Κατά τον Όσκαρ Ουάιλντ τουλάχιστον...
 Jennifer Conneli
 Ωραία και με τη βούλα, αφού ξεκίνησε ως μοντέλο και κατάφερε και πήρε κι Όσκαρ β γυναικείου στο «Beautiful mind». Και επιπλέον και Αγγλίδα!
 Jennifer Garner
 Κούκλα, με σαρκώδη χείλη και γήινη ομορφιά, διαδέχτηκε στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ, τη συνονόματή της Τζένιφερ Λόπεζ, την είδαμε και στο «Pearl Harbor» και το «Πιάσε με αν μπορείς». Τα τελευταία χρόνια τα έχει αφιερώσει στην ευγονική, γεννώντας τα παιδιά του Μπεν. Πρόσφατα μετά από δύο κόρες έκανε και το γιο.
 Elena Anaya
 Ότι καλύτερο έχει να εξάγει η Ισπανία πλέον, η νέα πρωταγωνίστρια του Αλμοδοβάρ, δικαιώνει τον τίτλο της ταινίας που την έκανε σε όλους γνωστή: «Το δέρμα που κατοικώ»
 Amanda Peet
 Κλασικό δείγμα αμερικάνικης ομορφιάς, ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το σχολείο της σε μαζορέτα, την προσέξαμε στο «Σχεδόν έρωτας» όπου έκανε ένα ντουέτο με τον Άστον Κούτσερ: οι δυό τους ήταν η χαρά του Χίτλερ!
 Sienna Miller
 Στον «Άλφι», έκανε τη προβληματική γκόμενα του Τζουντ Λο, κι επειδή της άρεσε ο ρόλος, τον έπαιξε και στη ζωή.
Περισσότερο τραβάει τη προσοχή μας, με τη θυελλώδη ερωτική ζωή της και το στάιλιγκ της, όμως θα ήμασταν άδικοι αν δεν μνημονεύαμε τις αναλογίες της.
 Naomi Watts
 Αγγλίδα κι αυτή. Ξεκίνησε ως μοντέλο, την προσέξαμε στο «Mulholland Drive» και μετά συνέχισε σε πολλές ανεξάρτητες παραγωγές μέχρι που την ανακάλυψε κι ο mainstream αμερικάνικος κινηματογράφος και την είδαμε και σε παραγωγές τύπου «Ring». Από τις ξανθιές που έχουν χαρακτήρα.
 Sofia Vergara
 Το κορίτσι από την Κολομβία, ξεκίνησε ως μοντέλο κι έχει φτάσει να γίνει η αγαπημένη κωμική ηθοποιός των αμερικάνικων σειράς, αφού έχει προταθεί ήδη δύο φορές για Emmy. Ψηφίστηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Για ευνόητους λόγους. Και άντρας να μην είσαι -είναι εμφανές- τα χει όλα: χειλάρες, ποδάρες, ματάρες... δε συνεχίζω.
 Alexandra Amrbosio
 Ξεκίνησε καριέρα μοντέλο από τα 15 της και θεωρείται από τα ομορφότερα μοντέλα στον κόσμο. Ευτυχώς δεν έχει χαθεί εντελώς η αξιοκρατία...
 Ambie Cosrnish
 Η νέα Νικόλ Κίντμαν-πριν τις πλαστικές- είναι κι αυτή από την Αυστραλία, έχει νεραϊδένια ομορφιά και την προσέξαμε στο «Candy» που συμπρωταγωνιστούσε με τον μακαρίτη τον Χηθ Λέτζερ. Επίσης ξεκίνησε την καριέρα της χωρίς να χρειαστεί να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ.
 Madeline Stow
 Τώρα πια μεγαλοκοπέλα, πλην όμως πάντα αέρινη σαν ξωτικό. Την προσέξαμε στον «Τελευταίο των Μοϊκανών» και τους «Δώδεκα Πιθήκους» και τώρα παίζει στο «Revenge», την κακιά πεθερά. Αν και έχει «πειραχτεί» αρκετά, η ομορφιά της είναι ανεξίτηλη.
 Famke Janssen
 Μπορεί οι περισσότεροι να τη θυμούνται ως δηλητηριώδη τρανσέξουαλ στο «Nip Tack», πάντως όσο κακός και να σαι, δε γίνεται να μη δεις, τις γωνίες του προσώπου, και τα αινιγματικά μάτια. Το μοντέλο- οικονομολόγος, από την Ολλανδία, βρέθηκε στο «μεγάλο μήλο» για φωτογραφήσεις κι η συνέχεια τη δικαίωσε.
 Ziyi Zhang
 Γεννημένη το 93 στην Ιαπωνία, είναι το νέο αίμα που ρχεται από την Ανατολή. Μας μαγνήτισε στις «Αναμνήσεις μια γκέισας» με την αέρινη, εξωτική, ομορφιά της και μας έκανε να ανασκευάσουμε τις προκαταλήψεις μας για τη Κίτρινη φυλή (τουλάχιστον τους ρατσιστές από εμάς).
 Halle Berry
 Αν και πατάει τα 46,η πρώην Miss Teen America, έχει ψηφιστεί στους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου, έχει καταρρίψει το μύθο περί γκαντεμιάς των κοριτσιών του Μποντ-έπαιξε στο Die another Day- μας έδειξε τα δόντια της στον «Χορό των τεράτων», έγινε η αγαπημένη μας «Κατγούμαν» και όπου να ναι, παντρεύεται και τον ωραίο Ολιβιέ-Μαρτίνεζ- τον πρώην της Κάιλι Μινόγκ.
πηγή:marymary.gr