Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Tι φόρεσε η Ελευθέρια Ελευθερίου στον ελληνικό τελικό;

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φωνή της, το μπρίο αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία αφού η μεσογειακή της ομορφιά σε κερδίζει αυτόματα!
Με κριτήριο λοιπόν την έντονη ελληνικότητά της η Image Maker Αλεξάνδρα Κατσαίτη επιμελείται το styling και συνεργάζεται για την αποψινή εμφάνιση της Ελευθερίας με  νέους Έλληνες δημιουργούς αφού σκοπός είναι η προβόλη της χώρας μας και μόνο.

 Η εμφάνιση της από όσο μας αποκάλυψε η στιλίστρια της είναι λιτή, χωρίς υπερβολές αλλά παραμένει sexy.  Το ρούχο υπογράφει η ελληνίδα σχεδιάστρια Maria Patelis.  Τα παπούτσια της είναι Dress2Impress του Έλληνα σχεδιαστή σχεδιαστή, Ioanni Giamouridis που έχει έδρα τη Δράμα. Την εμφάνιση της θα συμπληρώσουνε διακριτικά αξεσουάρ της MaLiYa. Η ομάδα της Ελευθερίας Ελευθερίου αποτελείται απο τη καταξιωμένη Bανέσα Κουτσοποδιώτη και Ηair stylist  ο Νικόλας Βιλλιώτης όπου και δύο συνεργάζονται με πολύ γνωστά ονόματα της showbiz.
 Η μόδα που βρίσκεται πίσω από την συμμετοχή της Ελεθευρίας Ελευθερίου με το τραγούδι "Aphrodisiac"

H Aλεξάνδρα Κατσαίτη μοιράστηκε με το TLIFE πως στόχος ήταν η ανάδειξη της φρεσκάδας και της ομορφιάς της νέας και όμορφης Ελευθερίας αλλά και προβολή του ελληνικό στοιχείου τόσο από το στιλ του ρούχο όσο κι από την ομάδα. 
πηγή:tlife.gr