Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πώς να φτιάξετε βήμα-βήμα το δικό σας scrub ζάχαρης

Θα χρειασθείτε :
Λευκή ζάχαρη
Καφέ Ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Βανίλια {εντελώς προαιρετική, αλλά νόστιμη!)
Βήμα 1: Βρείτε ένα δοχείο για το απολεπιστικό. Ένα γύαλινο βαζάκι, όπως αυτό της φωτογραφίας που βλέπετε, είναι ιδανικό.

Βήμα 2 :
Οι ποσότητες από τη λευκή και την καφέ ζάχαρη, καλό είναι να είναι ισόποσες, και να χωράνε ακριβώς στο βάζο που θα επιλέξετε.
Βήμα 3 : Πάρτε τη λευκή και την καφέ ζάχαρη.
Βήμα 4 : Aνακατέψτε τες. Χειροκίνητα ή ακόμη και με τη βοήθεια ενός μίξερ.
Βήμα 5 : Βάλτε τη χτυμημένη ζάχαρη στο βαζάκι.
Βήμα 6 : Προσθέστε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά, μέχρις ότου να πάει στον πάτο. Αν χρειασθεί, χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι.
Βήμα 7 : Αν δείτε πως υπάρχει χώρος για να γεμίσετε το βαζάκι, προσθέστε και άλλη ποσότητα ζάχαρης αλλά και ελαιόλαδο.
Βήμα 8 (προεραιτικό) : Μπορείτε, αν θέλετε, να προσθέσετε μικρή ποσότητα ελαίου βανίλιας, για ένα..γευστικό και αρωματικό τελείωμα.
πηγή:mylady.gr