Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τα ρολόγια ICE-WATCH

Τα ρολόγια ICE-WATCH έκαναν την εμφανισή τους στη διεθνή fashion σκηνή το 2007 με σήμα κατατεθέν... το χρώμα, είτε είναι από σιλικόνη, καουτσούκ ή δέρμα.
Τα χρώματα σε συνδυασμό πάντα με το λιτό, αλλά άρτιο design και τους αυστηρούς ελέγχους συνέβαλαν στην παγκόσμια ICE-WATCH mania. Επίσης χαρακτηριστική είναι η προσιτή τιμή του και ότι καταφέρνουν να ξεπερνούν κάθε ηλικιακό ή πολιτισμικό περιορισμό. Απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ κι αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: τα ρολόγια ICE-WATCH διατίθενται πλέον σε περισσότερες από 90 χώρες με πάνω από 7.500 σημεία πώλησης, ενώ υπολογίζεται ότι μόνο το 2011 πωλήθηκαν παγκοσμίως 4.000.000 πολύχρωμα ICE-WATCH. Αξιοσημείωτη είναι και η συνεχής άυξηση και αφοσίωση των ICE-WATCH fans διεθνώς με πάνω από 750.000 επισκέψεις το μήνα στο επίσημο site και περισσότερους από 450.000 φίλους σε Facebook και Twitter, κάνοντας το φαινόμενο ICE-WATCH να εξαπλώνεται συνεχώς...

Η μαγεία των χρωμάτων!
Τα χρώματα βρίσκονται παντού γύρω μας, είναι μέρος του κόσμου μας. Μας εμπνέουν και επηρεάζουν τη διάθεση, τις αισθήσεις και τα συναισθήματά μας. Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο χρώμα, ένα χρώμα που αιχμαλωτίζει το βλέμα μας. Κόκκινο, πράσινο, μπλε, ροζ, μωβ... όλα εμπνέουν διάφορα στυλ ή trends. Τα συνδέουμε με εποχές, διαθέσεις, δραστηριότητες, μόδα. Όλοι ακολουθούμε τάσεις είτε αφορούν στη διακόσμηση, το ντύσιμο, τα αξεσουάρ και η επιλογή του χρώματος είναι πάντα θέμα γούστου, αλλά και στυλ.

Παίξτε, χορέψτε, εργαστείτε, αθληθείτε, διασκεδάστε… τα ρολόγια ICE-WATCH διατίθενται σε αμέτρητες συλλογές κατάλληλες για κάθε στυλ, κάθε ώρα και κάθε εποχή. Εξερευνείστε τις συλλογές ICE-WATCH και ανακαλύψτε το δικό σας στυλ.
πηγή:citypress.gr