Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Πάντα θέλω να επιστρέφω κοντά τους..."

Η Κάτια Ζυγούλη σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το αληθινό νόημα της ζωής. Και αυτό είναι η οικογένειά της.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! συνάντησε τη σύντροφο του Σάκη Ρουβά μαζί με τα δυο της παιδιά την Αναστασία και τον Ρουβά junior σε μία πρόσφατη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Αναστασία όσο μεγαλώνει μοιάζει και περισσότερο στην πανέμορφη μαμά της ενώ ο μικρός Ρουβάς έχει τα υπέροχα μάτια του μπαμπά του.
  Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για πρώτη φορά για τη λατρεία που τρέφει στα παιδιά της αλλά και για το πως η οικογένεια άλλαξε τη ζωή της. «Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, απόλυτη προτεραιότητα για τις μαμάδες γίνεται αυτή η μαγική, νέα ύπαρξη και όχι η εξωτερική τους εμφάνιση. Έχοντας ζήσει την εμπειρία της εγκυμοσύνης δύο φορές, απόλαυσα κάθε της στιγμή, ήρθα πιο κοντά στη φύση μου και αγάπησα το σώμα μου όσο κι αν αυτό άλλαζε» είπε η Κάτια Ζυγούλη.
 «Η δημιουργία της οικογένειας αλλάζει τον τρόπο ζωής σου, τις προτεραιότητες, τις αξίες και τη στάση σου απέναντι στη ζωή. Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι να είμαι μαζί τους, οπότε ό,τι κι αν κάνω πάντα θέλω να επιστρέφω κοντά τους»
πηγή:real.gr