Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τα ζώδια σήμερα




Κριός 21/3-20/4


Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Κριέ, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου και τα πράγματα δυσκολεύουν αισθητά. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και χωρίς βιασύνη. Γενικά η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό. Ζήτα τη συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Κριός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η διάθεσή σου είναι θετική κι αυτό δημιουργεί καλό κλίμα και στη σχέση σου, φουντώνοντας τον έρωτα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Για εσένα που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, τα μαντάτα είναι καλά και ίσως σήμερα θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μόνο μην ενδίδεις σε φλερτ, που ξέρεις ότι δεν έχουν μέλλον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Κριέ, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα. Πάντως, με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχουν πάει πίσω την εργασία σου και, έμμεσα, την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε κρίσιμο σημείο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου.

 Ταύρος 21/4-20/5


Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να λύσεις σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις, που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, αλλά πρόσεχε να μην  παρασυρθείς από τον Ερμή, που ξεκινάει σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, και πεις σκληρά λόγια προκαλώντας ένταση. Είναι μια καλή μέρα για να τα ξαναβρείτε και όχι για να προκαλέσεις κι άλλους προβληματισμούς. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, απόλαυσε την παρέα των φίλων σου ή των γνωστών που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μπορείς να περάσεις ευχάριστα με ανθρώπους που συμπαθείς και ποτέ δεν ξέρεις…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Απλώς, για να πάνε ακόμα καλύτερα, χρειάζεται λίγη μεθοδικότητα από την δική σου τη μεριά και καλύτερη οργάνωση. Τα οικονομικά σου δείχνουν στάσιμα, αλλά κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

 Δίδυμοι 21/5-21/6


Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό και θα σου βάλει αρκετές τρικλοποδιές, που για να υπερπηδήσεις, θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, θα κάνεις αρκετές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μην αφήνεις τα προβλήματα να χρονίζουν και λύσε όσα περισσότερα μπορείς.  Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι η δυναμικότητά σου θα μετατραπεί σε γοητεία και κάποια άτομα θα σε πλησιάσουν, μαγεμένα από την προσωπικότητά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Δίδυμε, και φυσικά πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν, χάρη στις κινήσεις που θα κάνεις. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που παλεύετε μαζί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Μην αγχώνεσαι απλώς για τα οικονομικά σου, κάνε κάτι να τα διορθώσεις.

 Καρκίνος 22/6-22/7


Οι συμβουλές των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, αγαπητέ Καρκίνε, θα αποδειχθούν καταλυτικές, για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα, η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου, για να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με άτομα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Να θυμάσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, για να ξεκινήσεις κάτι αυτήν την περίοδο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και όλα θα κριθούν από το πόσο άμεσα θα αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Οι ανώτεροί σου τώρα εκτιμούν τα προσόντα και τις ικανότητές σου, καθώς και την εργατικότητα που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και, αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να δεις αύξηση των εσόδων σου.

 Λέων 23/7-23/8


Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Λέοντα, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις το άγχος και να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλο το άγχος και την πίεση μέσα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, πρόσεξε πολύ αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις απέναντι στο σύντροφό σου, ώστε να λύσεις με όσο το δυνατόν πιο όμορφο τρόπο τα κοινά σας προβλήματα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε στην άκρη τα προβλήματα και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πολύ καλή ημέρα για φλερτ.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, αρκετά νέα ξεκινήματα θα αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σου και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θέλουν την μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αν είσαι συγκεντρωμένος, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 Παρθένος 24/8-22/9


Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, φίλε Παρθένε, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και, αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς να μην αφήσεις την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, να σου βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώσου σήμερα στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, και άφησε απ’ έξω κάποιους παράγοντες, που μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Πέρνα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων προσώπων, που δεν γνωρίζεις καλά. Όσοι δεν έχετε σχέση, να είστε έτοιμοι γιατί η στιγμή που θα συναντήσετε τον άνθρωπο της ζωής σας πλησιάζει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, αρκετά θα είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, καθώς φαίνεται να μην εξελίσσονται με την ταχύτητα που θέλεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις και τα υπόλοιπα θέματα, που μπορούν να εξελιχθούν κανονικά. Κάνε λίγη υπομονή και πολύ γρήγορα όλα θα μπουν σε σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, αλλά με έναν προγραμματισμό, μπορείς τουλάχιστον να ξεπεράσεις την έντονη ανασφάλεια που σου προκαλούν.


 Ζυγός 23/9-22/10


Αν νομίζεις ότι είναι ήρεμη αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή αρνείσαι να δεις την αλήθεια των καταστάσεων. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό, καλό είναι να αντικρίσεις με ειλικρίνεια τα προβλήματα  που έχεις και να οργανώσεις ένα σχέδιο για να δώσεις μια – μια τις λύσεις που απαιτούνται, για να γίνει καλύτερη η ζωή σου. Σε αυτό το πλάνο, μην ξεχάσεις και τους ανθρώπους που πρέπει να απομακρύνεις, γιατί μάλλον σου τραβάνε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα αυτά που σε απασχολούν με το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στη δουλειά σου πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς στο έπακρον κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευνοείται η τακτοποίηση υποθέσεων που έχουν μείνει στην άκρη από το παρελθόν, καθώς και οποιαδήποτε κίνηση έχει να κάνει με την αποκατάσταση σχέσεων με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, για να βελτιωθούν, θα πρέπει να κόψεις τα έξοδα των τελευταίων ημερών, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός 23/10-22/11


Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Σκορπιέ, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, τόσο προσωπικά όσο οικογενειακά και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις τώρα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του στον Κριό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά ,αγαπητέ Σκορπιέ, αν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να βρει τη διάθεση που έχεις χάσει μέσα από τα καθημερινά άγχη και γίνεις πιο τρυφερός και στοργικός με το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη σχέση σου να φθαρεί, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα σου δείξουν ενδιαφέρον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα βρες λύσεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και βάλε κι άλλους μέσα στα προβλήματα που έχεις. Μην τα φορτώνεσαι όλα μόνος σου και ζήτα τη βοήθεια αυτών που πιστεύεις ότι μπορούν και θέλουν να σταθούν στο πλευρό σου. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σου λύσουν το οικονομικό πρόβλημα που έχεις

Τοξότης 23/11-21/12


Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Τοξότη. Για να μην πανικοβληθείς, επέλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του, κατά τα άλλα φιλικού για εσένα, Κριού και να σε επηρεάζει αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μη βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να εκφράσεις στο σύντροφό σου όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν και να βρεις μαζί του συμφέρουσες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει το παρόν σου. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, μπορείς σήμερα να κάνεις μια νέα αρχή, με αφορμή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν δοκιμάσεις, δε θα μάθεις…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, σήμερα θα δώσεις λύσεις εκεί που άλλοι δυσκολεύονται, καθώς η μέρα ξυπνά τον δυναμικό επαγγελματία μέσα σου και οι ιδέες σου θα είναι εντυπωσιακές. Γενικά, πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν θετικά και κάποιες σκέψεις σου, θα έχουν άμεση σχέση με αύξηση των εσόδων σου, αρκεί να παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός.

 Αιγόκερως 22/12-19/1


Αγαπητέ Αιγόκερε, μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, λόγω της έναρξης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από το ζώδιο του Κριού,  προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρ’ αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και τη διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσετε μία ξεκούραστη Δευτέρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η έντονη ερωτική σου διάθεση κάνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου μοναδική και μπορείς να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν και να επιδιώξεις αυτό που πραγματικά θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, καλύτερα σήμερα να μην κάνεις καθόλου κινήσεις. Άφησε τις αποφάσεις για άλλη στιγμή και δούλεψε με σκοπό να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κόψεις τα περιττά έξοδά που κάνεις.

 Υδροχόος 20/1-19/2


Θα πρέπει σήμερα, φίλε Υδροχόε, να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στον Κριό, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα, θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μοιραστείς τις έννοιες και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου, γιατί η συμπεριφορά που ακολουθείς είναι εύκολα παρεξηγήσιμη και μπορεί να σε φέρει σε ένταση και αντιπαράθεση μαζί του. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει… Μην αφήσεις την νύχτα να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ συνεπής και εργατικός, φίλε Υδροχόε, και να μην προσπαθήσεις να περάσεις τις απόψεις σου με απόλυτο τρόπο, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Μην αναβάλεις τίποτα και φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχουν άμεσα, θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου.

 Ιχθείς 20/2-20/3


Κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου εξακολουθούν να παραμένουν στάσιμες και να μην εξελίσσονται, φίλε Ιχθύ. Σήμερα δεν πρέπει να εκνευριστείς, γιατί θα παρατήσεις ακόμα και τα θέματα εκείνα που προχωρούν μια χαρά. Πάντως, αρκετές διενέξεις που είχες με άτομα της οικογένειάς σου, θα αρχίσουν να εξαλείφονται και θα καταφέρεις να βελτιώσεις αισθητά τις μεταξύ σας σχέσεις, εάν παραμείνεις ήρεμος και λογικός στις μεταξύ σας συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα σήμερα στη σχέση σου θα είναι ανέλπιστα καλά, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά παράπονα που είχες, δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης, καθώς ο σύντροφός σου θα φροντίσει να σου ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες και επιθυμίες. Αν είσαι μόνος, ανανέωσε τη διάθεσή σου και βγες έξω με καλούς φίλους. Μπορείς να περάσεις κι έτσι καλά…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ιχθείς τα επαγγελματικά είναι σε μια καλή μέρα. Το πείσμα σου θα σε κάνει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μην κάνεις, ωστόσο, κάποια συμφωνία σήμερα, γιατί ο οικονομικός σου προγραμματισμός μπορεί να τιναχθεί στον αέρα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και να σου βάζει τρικλοποδιές. Φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με θέματα που τραβούν πίσω την καριέρα σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί λίγο.

Έχεις γενέθλια σήμερα; Οι προσωπικές προβλέψεις σου για το επόμενο 12μηνο.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γεννήθηκαν στις 12 Μαρτίου, τα γενέθλιά σου αποτελούν την αφετηρία μιας ευνοϊκής χρονιάς, κατά την οποία τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από άλλες χώρες θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο. Η ανάγκη σου να κινηθείς σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά που σου είναι ήδη γνωστά, θα σου ανοίξει νέες προοπτικές, που θα σε εξιτάρουν. Όσοι από εσάς αλλάξετε επαγγελματική πορεία μέσα στη χρονιά, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα στη νέα σας δουλειά. Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται πολύ καλά και όσοι είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας σας.
πηγή:myastro.gr