Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Είναι ο "Θεός" της και είναι η "καρδιά" του

Αναφερόμενοι σε αυτό το ρομαντικό ζευγάρι, πρέπει να γυρίσουμε 13 χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, στις 4 Ιουλίου του 1999, όπου ο David και Victoria Beckam παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία. Εκείνη πρώην τραγουδίστρια και εκείνος καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.


Έκτοτε, η σχέση τους έχει περάσει πολλά, αλλά παραμένουν μαζί, αγαπημένοι. Φήμες οργιάζουν κατά καιρούς για εξωσυζυγικές σχέσεις του ποδοσφαιριστή των Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τον ίδιο να προβαίνει σε μηνύσεις κατά των γυναικών που λένε πως έχουν σχέση μαζί του. Παρόλα αυτά, ξεπερνούν μαζί κάθε εμπόδιο, δεν συμμερίζονται κακόφημα σχόλια και δεν αφήνουν τίποτα να τους επηρεάζει.

Σύμφωνα με τους ίδιους, «ο ρομαντισμός πρέπει να μένει ζωντανός ανάμεσα στο ζευγάρι». Η Victoria έχει δηλώσει αρκετές φορές πως ο σύζυγος της είναι «τέλειος, σαν θεός». 

Έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, τρείς γιούς και ένα κοριτσάκι, το οποίο ήρθε πρόσφατα στην ζωή και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2011. Πρόκειται για την Harper Seven. Οι υπόλοιποι τρείς είναι ο 12χρονος Brooklyn, ο 9χρονος Romeo και ο 7χρονος Cruz, οι οποίοι δήλωναν πολύ χαρούμενοι πριν από λίγους μήνες με την γέννηση της αδερφής τους, κάτι που δείχνει πως πρόκειται για μια αγαπημένη οικογένεια.

«Είμαστε παντρεμένοι επί 11 χρόνια και γνωριζόμαστε 14 χρόνια. Πρέπει να κρατάμε τον ρομαντισμό ζωντανό και να νοιαζόμαστε για τις ανάγκες του άλλου. Πάντα ανυπομονώ για τα νυχτερινά μας ραντεβού.  Η λέξη αρνητισμός, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας» είχε τονίσει η Victoria σε μια συνέντευξή της.

Είναι πλούσιοι, διάσημοι, πετυχημένοι και δεν έχουν κλείσει καν τα 40 τους χρόνια (εκείνος 36, εκείνη 37)! Άραγε, είναι και ευτυχισμένοι; Τα συμπεράσματα δικά σας…
πηγή:mylady.gr