Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Οι «κότες» θα πάνε παρέλαση… με 5.000 αστυνομικούς στο πλευρό τους

Kαλύτερα να μας έλειπε η παρουσία πολιτικών στις εξέδρες των επισήμων για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

Γιατί αν είναι να ξοδέψουμε μερικά εκατομμύρια ευρώ σε υπερωρίες και μεταφορές αστυνομικών από άλλες περιοχές προκειμένου να υλοποιηθεί η «γενναία» (εδώ γελάμε) απόφαση που ελήφθη στην περιβόητη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, θα ήταν καλύτερο και οικονομικότερο (μια και βιώνουμε ημέρες κρίσης) να βλέπαμε... δημοτικούς συμβούλους ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο και πιο «εύπεπτο» για το άδειο στομάχι του Ελληνα, στις εξέδρες.
Είναι γελοίοι, από την στιγμή που το «παίζουν» θαρραλέοι και αποφασίζουν πως... σύσσωμη η κυβέρνηση θα παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση, αλλά την ίδια ακριβώς ώρα κάνουν δεύτερη σύσκεψη με θέμα... το ποιοι και πως θα τους προστατεύσουν!
Υποψιάζομαι πως θα συμβεί αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο όταν ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του. Για να αποφύγει τα γιαούρτια, η τοπική ΕΛΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο «Προστασίας Σαμαρά», επιστράτευσε 700 αστυνομικούς (Καλαματιανούς, Αθηναίους, Πυργιώτες, Σπαρτιάτες κλπ), προκειμένου κανείς να μην μπορεί να πλησιάσει τον χώρο της τελετής θεμελίωσης της περιμετρικής της πόλης. Αλήθεια, πόσο κόστισαν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί κύριε Σαμαρά που λέτε πως είστε... αντιμνημονιακός; (αυτό είναι το ανέκδοτο των δύο τελευταίων μηνών)!
Μία από τα ίδια θα έχουμε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Οι «κότες» θα προστατευθούν από τους «λύκους» και τις «αλεπούδες» για να αποδείξουν στον λαό πως... έπαψαν να είναι κότες! Σιγά τα αυγά!
πηγή:dete.gr