Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Προβλήματα στα Windows Phone 8

Αρκετοί χρήστες παραπονιούνται για ξαφνικές επανεκκινήσεις και κολλήματα

Οι πρώτες συσκευές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft κυκλοφόρησαν στις αρχές του μήνα, ήδη όμως κάποιοι καταναλωτές έχουν αρχίσει να αναφέρουν
σοβαρά προβλήματα σε αυτές.
Σε σχετικό θέμα στα forums του WPCentral, το οποίο αριθμεί μέχρι τώρα περισσότερες από 150 απαντήσεις, αρκετοί χρήστες του HTC 8X αναφέρουν προβλήματα με συχνές επανεκκινήσεις της συσκευής κατά τη χρήση της. Παρόμοιο θέμα έχει ήδη ξεκινήσει και στα forum υποστήριξης της Microsoft ενώ και το The Verge επιβεβαιώνει το πρόβλημα, αναφέροντας πως μια συσκευή 8X που είχε παραχωρηθεί στην ιστοσελίδα για δοκιμές παρουσίασε αρκετές φορές ανεξήγητες επανεκκινήσεις.
Αρχικά κάποιοι χρήστες πίστευαν πως το πρόβλημα παρουσιαζόταν μόνο στη συσκευή της HTC, φαίνεται όμως πως οφείλεται στο ίδιο το λειτουργικό. Λίγες ώρες μετά τις πρώτες αναφορές στο WPCentral, χρήστες στα forum υποστήριξης της Nokia ανέφεραν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, αυτή τη φορά στο Lumia 920.
Μάλιστα πέρα από τις επανεκκινήσεις, αρκετοί χρήστες παραπονιούνται για καθυστερήσεις και κολλήματα, ενώ η συσκευή παρουσιάζει και αρκετά μειωμένη διάρκεια μπαταρίας.
Κάποιοι επιχείρησαν μάλιστα να επαναφέρουν τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάτι που όμως προκάλεσε το «κόλλημα» της συσκευής στην οθόνη έναρξης, καθιστώντας την προς το παρόν άχρηστη.
Μέχρι τώρα ούτε η Microsoft αλλά ούτε και οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν προβεί σε ανακοινώσεις για τα θέματα αυτά.
 newsbeast.gr