Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νικολέττα Ράλλη: Τα απαξιωτικά σχόλια για τη Μελέτη και την εκπομπή της

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο ένθετο People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τη διακοπή της εκπομπής της μεσούσης της περυσινής σεζόν από το Star και την «αντικαταστάτριά» της, Ελεονώρα Μελέτη.

 Σχετικά με τη «Μεσημεριανή Μελέτη», εκπομπή που αντικατέστησε το «Made In Star» που παρουσίαζε η ίδια, σχολίασε: «Δεν το είδα έτσι και δεν με ενδιαφέρει. Ωστόσο, ήμουν σίγουρη ότι η εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα πήγαινε καλά. Δεν είναι θέμα παρουσιαστή, αλλά θεματολογίας. Δεν μπορεί εν έτει 2012 με όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα να κάνεις κουτσομπολιό. Δεν επιτρέπεται. Το αγαπάω το κουτσομπολιό, το κάνω με τις φίλες μου, με χαλαρώνει, αλλά δεν θα το έκανα έτσι».

Όσο για την ίδια την Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Με την Ελεονώρα δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη σχέση. Όσο για την εκπομπή της, δεν την έχω δει ποτέ διότι φαντάζομαι ότι είναι μια από τα ίδια. Ίσως σε κάποια άλλη χρονική περίοδο εκπομπές σαν την δικιά της να έχουν ξανά τηλεθέαση».

Τέλος, για τον ανταγωνισμό που βίωσε έχοντας απέναντί της την Ελένη Μενεγάκη, η Νικολέττα Ράλληθυμήθηκε: «Στην αρχή δεν με πείραξε, γιατί δεν είχα καταλάβει ακόμα τι σημαίνει τηλεθέαση, εμπορικό τμήμα και διαφήμιση. Πήγαινα στο MAD, κάναμε την πλάκα μας και μετά πηγαίναμε σπίτι μας. Δεν το σκέφτηκα ανταγωνιστικά. Την αγαπώ την τηλεόραση και ως τηλεθεάτρια θέλω να έχω επιλογές και να βλέπω διαφορετικά πράγματα».