Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κίρα Τσάπλιν: «Λάτρεψα τα γεμιστά»!

Η δισέγγονη του θρυλικού «Σαρλό» έτρεξε στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και τερμάτισε 73η ανάμεσα σε 1.032 γυναίκες.

Η Κίρα Τσάπλιν εντυπωσιάστηκε από το Καλλιμάρμαρο, λάτρεψε τα γεμιστά στα μικρά ταβερνάκια της Πλάκας, αλλά όπως είπε και η ίδια, στεναχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να επισκεφτεί την Ακρόπολη.
Για τον Μαραθώνιο δήλωσε πως «είναι απίστευτο το συναίσθημα να τερματίζεις στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.Είχα δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να έρθω μια ημέρα και να τρέξω, αν όχι στον μαραθώνιο τουλάχιστον στον αγώνα των 5χλμ. Και φέτος ήταν η ιδανική ευκαιρία».
Η όμορφη ξανθιά υπερασπίστηκε την Ελλάδα λέγοντας πως «η εικόνα που διαμορφώνουν τα ξένα ΜΜΕ και προβάλλεται στο εξωτερικό είναι διαφορετική από την πραγματικότητα. Αδικεί την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη και κυρίως ασφαλής χώρα».
Και πρόσθεσε πως «είναι έτοιμη να συμβάλει εθελοντικά σε όποια προσπάθεια κάνει ο ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό».
realnews