Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πώς θα έχετε λαμπερά μαλλιά, μεταξένιο δέρμα και λάμψη στην επιδερμίδα σας το χειμώνα

Τα κρύα σιγά, σιγά μεγαλώνουν, οπότε τα χέρια σας θα αρχίσουν να σκάνε, τα χείλη σας θα ξεφλουδίζουν, η επιδερμίδα σας θα γίνει ξηρή και τα μαλλιά σας θα χάσουν τη λάμψη τους.
Για να έχετε όμως λαμπερά μαλλιά, μεταξένιο δέρμα και λάμψη στη επιδερμίδα σας, εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε πολύ εύκολα tips.

Για το μακιγιάζ σας
Το ξηρό δέρμα αντανακλά λιγότερο φως και μοιάζει θαμπό. Για να το καταπολεμήσετε απλώστε στο πρόσωπό σας μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Βάλτε στα μήλα σας μια ιριδίζουσα κρέμα σε βερικοκί απόχρωση και μετά απλώστε την πούδρα σας. Για φυσικό αποτέλεσμα απλώστε μια πούδρα σε απόχρωση βερικοκί από τα μάγουλα προς το σαγόνι σας.
Το πρωί φροντίστε να βάζετε στα μήλα σας ένα έλαιο για το πρόσωπο, όπως επίσης και στη μύτη, ακόμα και στα καπάκια των ματιών σας, ώστε να δείχνετε πάντα λαμπερή. Για μεταξένιο δέρμα
Η περιορισμένη υγρασία που επικρατεί έξω σε συνδυασμό με την ξηρή ζέστη που επικρατεί μέσα στα σπίτια προκαλεί κοκκινίλες στο δέρμα, ξηρότητα και το κάνει να ξεφλουδίζει.
Γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να κάνετε  μπάνιο μόνο με χλιαρό νερό και να χρησιμοποιείτε σαπουνάδα μόνο στα σημεία που ιδρώνετε.
Μία αντηλιακή κρέμα με διοξείδιο του ψευδάργυρου ή του τιτάνιου θα προστατέψει την επιδερμίδα σας από τον αέρα και τον ήλιο. Να τη βάζετε πάντα, ακόμα κι όταν βγαίνετε έξω για λίγα λεπτά.

Για λαμπερά μαλλιά
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ξηρός αέρα κάνουν τα μαλλιά σας εύθραυστα και ευαίσθητα στον στατικό ηλεκτρισμό. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δείχνουν μια χαρά καλό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα μαλακτική κρέμα μετά το λούσιμο. Επίσης μια φορά την εβδομάδα κάντε μια μάσκα για τα μαλλιά σας που να περιέχει σιλικόνη. Η σιλικόνη μαλακώνει τα μαλλιά και τα εμποδίζει να ηλεκτρίζονται.
star.gr