Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Στις Βρυξέλλες με κρητικό κρασί

Οι κινήσεις εξωστρέφειας για την προώθηση του κρητικού κρασιού ενισχύονται και η έδρα του κοινοβουλίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί κρασιά από την Κρήτη.

Το τριήμερο 26-28 Νοεμβρίου, τα μέλη του Wines of Crete, προσκεκλημένοι του Ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη, θα παρουσιάσουν τα κρασιά του νησιού σε μια σειρά από προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Τη Δευτέρα το απόγευμα θα συναντηθεί η αποστολή με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και το βράδυ προγραμματίζεται γευσιγνωσία 25 διαφορετικών ετικετών με την παρουσία δημοσιογράφων, εμπόρων και εστιατόρων σε κεντρικό εστιατόριο των Βρυξελλών.
Η Τρίτη 27 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει δραστηριότητες εντός της έδρας της ΕΕ.
Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της αποστολής με μέλη του Τμήματος Γεωργίας της ΕΕ για θέματα που απασχολούν τον κλάδο, τόσο νομοθετικά όσο και εμπορικά-προωθητικά.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση του Κρητικού Αμπελώνα σε επίσημους της Ε.Ε., Ευρωβουλευτές και καλεσμένους της ομάδας οργάνωσης μαζί με την παρουσίαση της επίσημης ταινίας των Κρητικών κρασιών. Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα ποτήρι Κρητικό κρασί, η ιδανική διαφήμιση για τις γεύσεις και της ομορφιές της Ελλάδας.