Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τα 9 γαμήλια μυστικά των σταρ που ξαφνιάζουν

Κι όμως υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια στη showbiz.

Ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz: Aκούγεται οξύμωρο, αλλά υπάρχει. 9 διάσημα ζευγάρια, 9 tips προς πάσα χρήση.
Ιδού η λίστα με επώνυμους, δυνατούς έρωτες - έστω μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
   
1. Miranda Lambert & Blake Shelton
Στεφανώθηκαν το 2011 και δεν αντέχει ο ένας μακριά από τον άλλον. Όσο πιο πολύ χρόνο περνούν μαζί τόσο το καλύτερο.    

2. Lamar Odom & Khloe Kardashian
Πάνω από όλα, ο ένας για τον άλλον. «Για μένα ο γάμος είναι σοβαρή υπόθεση και όχι απλά διαχείριση κοινών τραπεζικών λογαριασμών. Αρνούμαι να σκεφτώ το διαζύγιο ως εναλλακτική» λέει η Kardashian και συμπληρώνει «Μπορεί να είμαι μοντέρνο κορίτσι αλλά ο άνδρας μου είναι προτεραιότητα. Και περιμένω το ίδιο και από εκείνον».

3. Will Smith & Jada Pinkett SmithΟι βέρες μπήκαν το 1997, με τα δυο μέλη να είναι υπέρμαχα του ανοιχτού-ελεύθερου γάμου. «Δεν πιστεύουμε πως ξαφνικά θα σταματήσουμε να είμαστε γοητευτικοί για κάποιους άλλους ή ότι εμείς δεν θα νιώσουμε έλξη για κάποιους άλλους. Στους γαμήλιους όρκους μας δεν συμπεριλαμβανόταν η μονογαμία, αλλά ο όρος ότι κανείς δεν θα μάθει κάτι, κατόπιν εορτής». Respect.

4. Kevin Bacon & Kyra Sedgwick  Μετά από 24 χρόνια, η Kyra ισχυρίζεται ότι ο γάμος τους διατηρείται δυνατός χάρη στην συνεχή επικοινωνία τους. «Είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να νιώθουν και τα παιδιά μας ασφάλεια. Να ξέρουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά είναι καλά, ότι ο ένας θέλει τον άλλον και ότι περνούν καλά».  

5. Mike Comrie & Hilary Duff
Το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά για μεγάλα χρονικά διαστήματα συμβάλλει αποτελεσματικά στη ζωντάνια τους κοινού βίου τους.  Όπως υποστηρίζει η Hilary, «είναι σημαντικό ο καθένας να έχει τα δικά του πράγματα να κάνει. Το να περνάς ώρες με τον άλλον είναι σημαντικό αλλά χωρίς να τον καταπιέζεις ή να τον απομονώνεις». Απόλυτο respect.

6. Dean McDermott & Tori Spelling  Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι εγκυμοσύνες της Tori αναθερμαίνουν το γάμο τους. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ένας οικογενειακός φίλος λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «την αντιμετωπίζει σαν θεά».

7. Ben Affleck & Jennifer GarnerΤα 7 χρόνια φαγούρας ο Affleck τα αντιμετωπίζει με συχνές ρομαντικές αποδράσεις με τη Jennifer - χωρίς βεβαίως τα τρία τους παιδιά.  

8. David & Victoria Beckham13 ολόκληρα χρόνια. Κι όμως είναι ακόμη μαζί και ο λόγος είναι φυσικά η απόσταση εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Όταν όμως βρεθούν μαζί, του δίνουν και καταλαβαίνει - η χαρά των tabloid.     

9. Tim McGraw & Faith Hill
Το ζευγάρι έχει το δικό του μανιφέστο περί ευτυχίας. Τα βασικά του σημεία:  να είσαι ο μεγαλύτερος «οπαδός» του συντρόφου σου, να αντιμετωπίζεις τα λάθη σου και ποτέ να μην περνά από το μυαλό σου το διαζύγιο.  
in.gr