Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης παραδέχεται ότι ήταν πορνοστάρ τη δεκαετία του ’70 [βίντεο]

Τώρα που ο Μαρκ Σούμπεν κέρδισε τις εκλογές για την Εισαγγελία της κομητείας Κόρτλαντ της Νέας Υόρκης όπου υπηρετεί από το 2008, μπορεί πλέον να παραδεχθεί ότι, ναι, αυτός ήταν που πρωταγωνιστούσε σε δεκάδες ταινίες πορνό της δεκαετίας του ’70.

Ο εισαγγελέας προέβη στην αποκάλυψη χθες το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης, αρνούμενος ωστόσο να δεχθεί ερωτήσεις μετά από τους δημοσιογράφους.
Η αποκάλυψη ήρθε από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε προχθές στο YouTube και το οποίο υποστήριζε με πλούσια στοιχεία, όπως φωτογραφίες, άρθρα, πλάνα και άλλο υλικό ότι ο Μαρκ Σούμπεν ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ τη δεκαετία του ’70 με το όνομα Γκας Τόμας.
Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, ημέρα των εκλογών και για τις Εισαγγελίες, ο Σούμπεν που κατέβηκε με τους Δημοκρατικούς, διέψευδε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Χθες εμφανίστηκε μετανιωμένος για αυτό, ζητώντας συγγνώμη. «Ήμουν ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικους για μια μικρή περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ήμουν επίσης ηθοποιός σε άλλες παραγωγές όπως σε θέατρα, σαπουνόπερες και διαφημίσεις» είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο που ξεμπρόστιαζε τον Σούμπεν (περιέχει σκηνές και από τις ταινίες πορνό) και αμέσως μετά το βίντεο με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε.

enimerosi24