Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Top 20: η πιο σέξι μουσική για το κρεβάτι!

Ποια είναι τα κομμάτια που ακούνε οι περισσότεροι όταν τα φώτα χαμηλώνουν και πετάγονται τα ρούχα παντου;

 Σίγουρα έχεις πει κάποια στιγμή στη ζωή σου αναφερόμενος σε τραγούδια πως είναι καλύτερα κι από σεξ ή ότι κάνουν σεξ με τ' αυτιά σου (εντάξει στ' αγγλικά ακούγονται καλύτερα) και οι γυναίκες έχουν δει live τη σκηνή εκείνη στο Crazy Stupid Love όπου ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) προσπαθεί να ρίξει την Έμα Στόουν (Emma Stone) και βάζει την κατάλληλη μουσική για την περίσταση. Καλά Γκόσλινγκ μπορεί να μην ήταν αλλά τουλάχιστον μπορεί να προσπάθησε.

 Η μουσική υπηρεσία Spotify ζήτησε τη βοήθεια του Δρ.Μιουλενσιέφεν (Dr. Müllensiefen), λέκτορα του τμήματος ψυχολογίας του Goldsmith University στο Λονδίνο για μια έρευνα για τη σχέση μουσικής και σεξ κι ανακάλυψαν πως πάνω από το 40% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως το ν' ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πιο διεγερτικό από το άγγιγμα. Επίσης σου έχουν έτοιμη για την playlist σου την εικοσάδα με τα κομμάτια που θ' αναστατώσουν τις νύχτες σου και θα τα βάψουν όλα κατακόκκινα.

 “Αυτή η καινούρια έρευνα αποκαλύπτει πως η μουσική θεωρείται το ίδιο σημαντική στην κρεβατοκάμαρα όσο άλλες ζωώδεις αισθήσεις όπως οι ήχοι, η επαφή και οι μυρωδιές. Δείχνει πως η οικειότητα που νιώθεις για το σύντροφο σου και η μουσική είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός.

Παρατηρείται πως οι άντρες συνδέουν περισσότερο τα μουσικά τους γούστα με τη διεκδίκηση μιας γυναίκας ακόμα κι αυτοί που ακούν πιο heavy είδη όπως πανκ ή μέταλ, θα κινηθούν σε πιο ασφαλείς επιλογές δηλαδή πιο ρομαντικές μουσικές για να εντυπωσιάσουν“, τόνισε ο Μιουλενσιέφεν.

 Πρώτο στη λίστα με τις σέξι μουσικές είναι το soundtrack του "Dirty Dancing" της κι αν δεις λίγο καλύτερα τις πρώτες θέσεις θα καταλάβεις πως οι παλιοί όπως ο Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye), Μπάρι Γουάιτ (Barry White), Σερτζ Γκενσμπουργκ (Serge Gainsbourg) έχουν το ζουμί και είναι καλύτεροι δάσκαλοι στις αποπλανήσεις ενώ νεότεροι όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) και οι Kigns of Leon είναι στις τελευταίες θέσεις.

Ιδού οι είκοσι που πρέπει να είναι στα ηχεία σου όταν αρχίσουν να θολώνουν τα τζάμια και φαίνεται το χέρι της Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) μες τους ατμούς:


1. Dirty Dancing- Anything From The Soundtrack

2. Marvin Gaye- Sexual Healing

3. Ravel- Bolero

4. Barry White- Anything

5. Marvin Gate- Let`s Get It On

6. Whitney Houston- I will Always Love you

7. Berlin- Take My Breath Away

8. Serge Gainsbourg- Je T`aime

9. Aerosmith- Don`t Want To Miss A Thing

10. Ghost- Ghost

11. Celine Dion- Titanic

12. Kings Of Leon- Sex On Fire

13. Rodgers & Hammerstein- Sounds Of Music

14. Celine Dionne- Titanic

15. Righteous Brothers- Unchained Melody

16. Grease- Grease

17. Donna Summer- I Feel Love

18. Boys To Men- I`ll Make Love To You


19. Lionel Richie- Anything

20. Nice Inch Nails- Closer 

e-go.gr