Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τρίτος γάμος για τον «Mr Wikipedia»

 Με την παρουσία πλήθους πολιτικών, παντρεύτηκε το Σάββατο στο Λονδίνο, ο ιδρυτής της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, Τζίμι Ουέλς, την Κέιτ Γκάρβεϊ, πρώην γραμματέα του Τόνι Μπλερ την περίοδο 1997-2005.Με την παρουσία πλήθους πολιτικών, παντρεύτηκε το Σάββατο στο Λονδίνο, ο ιδρυτής της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, Τζίμι Ουέλς, την Κέιτ Γκάρβεϊ, πρώην γραμματέα του Τόνι Μπλερ την περίοδο 1997-2005.

Πρόκειται για τον τρίτο γάμου του Ουέλς και τον πρώτο για την Γκάρβεϊ που πλέον διευθύνει την εταιρεία δημοσίων σχέσεων Freud Communi-cations, μία από τις μεγαλύτερες της Βρετανίας. Στον γάμο παραβρέθηκαν το ζεύγος Μπλερ, ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο λόρδος Μάντελσον, επίσης πρώην υπουργός, ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Μπλερ, Αλιστερ Κάμπελ, ντυμένος με κιλτ, συνόδευσε με την? γκάιντά του το ζεύγος κατά την έξοδό του από την εκκλησία.
Το ζεύγος έχει ήδη ένα παιδί, ενώ ο Γουέλς, που είναι Αμερικανός, ταξιδεύει συχνά στη Φλόριντα για να βλέπει την κόρη του από τον δεύτερο γάμο του.
ethnos