Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παντρεύεστε; Ιδού η δίαιτα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε το πρήξιμο

Βρήκατε το πιο όμορφο νυφικό, κάνατε την τελική σας πρόβα και βαδίζετε με γοργό ρυθμό προς την επισημοποίηση του δεσμού σας και το γάμο που πάντα ονειρευόσασταν με το άλλο σας μισό.
Προκειμένου να μην έχετε κάποια παρατράγουδα και καταλήξετε σα φουσκωμένο μπαλόνι να παλεύετε μέσα στο θεόστενο φόρεμά σας, ακολουθήστε τις οδηγίες μας και μία εβδομάδα πριν το γάμο αποφύγετε τις παρακάτω τροφές. Θα μας ευγνωμονείτε.

Τα φασόλια, το μπρόκολο και το κουνουπίδι περιέχουν ένα είδος ζάχαρης που δε χωνεύεται εύκολα από τον οργανισμό. Αποφύγετέ τα.

Μπορεί να νομίζετε πως γλιτώνετε θερμίδες βάζοντας ζαχαρίνη και τεχνητά γλυκαντικά στον καφέ σας, αλλά τα συστατικά που βρίσκονται σε καραμέλες, τσίχλες και τέτοιου είδους γλυκίσματα δε χωνεύονται από τον οργανισμό.

Το junk food, όπως χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες περιέχουν διογκωτικά που φουσκώνουν το στομάχι και θα κάνουν τις ραφές του νυφικού σας να εκραγούν.

Δεν πρόκειται για κάποια φιλοσοφία, το αλκοόλ παχαίνει, κάνει κατακράτηση και πρήζει τον οργανισμό. Όλοι οι αφρώδεις οίνοι, η σαμπάνια, ακόμα και το sparkling νερό περιέχουν μπουρμπουλήθρες που προκαλούν το ίδιο και στο στομάχι σας. Πρέπει να το αποφύγετε, άλλωστε μπορείτε να γίνετε σκνίπα τη μέρα του γάμου.

Μακριά από το αλάτι. Προκαλεί κατακράτηση και πρήζει με αποτελέσματα που δε θα θέλατε να έχετε ως νυφούλα.
queen