Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έλλη Κοκκίνου-Διακοπές στους Παξούς

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ζώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στους πανέμορφους Παξούς,
έχοντας βέβαια στο πλευρό της το σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη. Το ζευγάρι, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού στην Ελαφόνησο, βρήκε και πάλι την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί. Άλλωστε, το χειμώνα που μας πέρασε, εκείνος βρισκόταν τον περισσότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη παίζοντας στην ομάδα του Άρη. Βέβαια, η απόσταση πια δεν θα τους χωρίζει κι αυτόν το χειμώνα, καθώς ο μπασκεμπολίστας πήρε μεταγραφή για την Αθήνα και θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πανιωνίου. Η Έλλη Κοκκίνου, μετά τις 15ήμερες διακοπές στη Σκιάθο μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη Μαρία Κορινθίου, τη Δέσποινα Καμπούρη και τα παιδιά τους, πραγματοποίησε μια συναυλία προ ημερών στην Πάτρα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ σκοπεύει εν μέσω διακοπών να συνεχίσει τις επιλεγμένες εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Τόσο η Έλλη Κοκκίνου όσο και ο Γιώργος Μπόγρης δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τον τόπο των διακοπών τους και συνεχίζουν και μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο twitter να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα πανέμορφα τοπία που τους έχουν εντυπωσιάσει. Οι μέρες και οι νύχτες τους στους Παξούς κυλούν ήρεμα, περνώντας αρκετές ώρες στις παραλίες του νησιού, ενώ το βράδυ -εκτός από τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο- κάνουν κάποιες μικρές βόλτες στη χώρα. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, που εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά, θα παραμείνουν στο νησί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
blue-hornet team