Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κάτι συμβαίνει με την Πόπη!

Τι τρέχει με την Πόπη Τσαπανίδου και τον Νίκο Ιατρού; Η πανέμορφη δημοσιογράφος και ο γοητευτικός χρηματιστής τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν μαζί στα πιο in στέκια της πόλης
και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η μελαχρινή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι και πάλι ερωτευμένη.


Η τελευταία δημόσια κοινή έξοδός τους έγινε πριν από λίγες μέρες στο κλασικό στέκι της Αθήνας, το «Balthazar». Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Νίκος τής κρατούσε το χέρι και εκείνη ήταν ευδιάθετη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Μάλιστα οι θαμώνες του μαγαζιού σχολίαζαν πόσο έχει ομορφύνει η δημοσιογράφος και πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι με τον Νίκο. Η Πόπη και ο Νίκος έχουν εμφανιστεί και στο «Salon de Bricolage», στο Κολωνάκι. Ηταν πολύ διακριτικοί και δεν έδωσαν αφορμή για σχόλια.

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες στους δημοσιογραφικούς κύκλους πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την ανανέωση της δημοσιογράφου.

Εχει αλλάξει το στιλ της, τολμά να φορά πιο αποκαλυπτικά ρούχα με σέξι μπούστο, κάνει πιο έντονο μακιγιάζ και έχει αλλάξει τα μαλλιά της. Ενας από τους λόγους της αλλαγής αυτής είναι ότι η καταξιωμένη δημοσιογράφος βρίσκεται σε πολύ καλή φάση όχι μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στα προσωπικά της.

Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο γνωστούς χρηματιστές, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επενδύσεων. Πρόσφατα ίδρυσε τη δική του επενδυτική εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Του αρέσει η καλή ζωή και αγαπάει τη θάλασσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει ένα υπέροχο σκάφος, με το οποίο -μαζί με καλή παρέα- οργώνει τα ελληνικά νησιά. Οσον αφορά το στιλ του, είναι casual chic και θεωρείται από τους πλέον καλοντυμένους.
πηγή:espressonews.gr