Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Το παρασκήνιο των πρώτων lifestyle φωτογραφιών του ζεύγους Σταμάτη -Τσοχατζόπουλου

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού «Life & Style» Γιάννης Κομνηνός αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία
για το πώς η Βίκυ Σταμάτη θέλησε να εκμεταλλευτεί τη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να διαχειριστεί εμπορικά την εικόνα της:
«Γνωστός δημοσιογράφος τηλεφωνεί στο περιοδικό λέγοντας ότι έχει τραβήξει μια σειρά φωτογραφιών, τις οποίες η κυρία Σταμάτη δεν ήθελε να παραμείνουν στο προσωπικό της άλμπουμ αλλά να δημοσιευτούν.
Το ραντεβού στα γραφεία των εκδόσεων κλείνεται άμεσα και ο φωτογράφος καταφθάνει κρατώντας στα χέρια του ένα φάκελο με περίπου είκοσι φωτογραφίες, η μια καλύτερη από την άλλη: Το ζεύγος, στην πιο δυνατή εποχή του έρωτά του, φωτογραφιζόταν σε όμορφες στιγμές που απέπνεαν τρυφερότητα! Μια συνταγή καρμπόν της αντίστοιχης του ζεύγους Παπανδρέου – Λιάνη.
Όλα θύμιζαν την καλά στημένη επικοινωνιακή πολιτική που τήρησε τότε η Δήμητρα Λιάνη προκειμένου να εδραιωθεί στο πλευρό του Ανδρέα, ακόμα και σε λεπτομέρειες όπως το λευκό, λιτό πουκάμισο που φορούσε η Δήμητρα Λιάνη…
Πέραν του αυτονόητου για τη Βίκυ Σταμάτη  (ότι δηλαδή πρέπει να είναι εξώφυλλο), ο φωτογράφος – όταν του εξηγήσαμε ότι πολύ ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες, με την σύμφωνη γνώμη του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και κοινή τους συνέντευξη – μας πληροφόρησε πως βλέπει πολύ δύσκολη την προοπτική να συμφωνήσει ο Υπουργός, πόσο μάλλον να μιλήσει.
‘Ηταν η εποχή ακόμα, που δεν είχε εκδοθεί το διαζύγιό του και η επισημοποίηση της σχέσης τους (έστω και με αυτόν τον τρόπο) θα του στοίχιζε πολιτικά…
Οι προϋποθέσεις μας μεταφέρθηκαν στη Βίκυ Σταμάτη και μετά από 15 μέρες έκλεισε νέο ραντεβού, με την ίδια παρούσα αυτή τη φορά, στο Armani Café του Κολωνακίου. Πριν περάσει στο δια ταύτα, βούρκωσε και στη συνέχεια, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν άρχισε να εκθειάζει τον ακέραιο και σπάνιο χαρακτήρα του «Υπουργού» όπως πάντα τον αποκαλούσε.
Τον χαρακτήρισε κορυφαίο πατριώτη, μεγάλο ευεργέτη και πάνω απ’ όλα σπάνιο Έλληνα… Μετά από αυτό  το αυτόβουλο ψυχολογικό ξέσπασμα, ανασυγκρότησε σε χρόνο DT την ψυχραιμία της  και ζήτησε να επικοινωνήσουμε εμείς με το γραφείο του Υπουργού και να του πούμε ότι – έχουμε τις φωτογραφίες στα χέρια μας, οπότε μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε. Με άλλα λόγια, υπονοούσε να τον φέρουμε «προ τετελεσμένου», ώστε να συναινέσει στη δημοσίευση των κοινών τους φωτογραφιών και της κοινής τους συνέντευξης.
Ήταν φανερό ότι η κυρία Σταμάτη δεν είχε κατανοήσει από το πρώτο μας ραντεβού ότι δεν διαπραγματευόμαστε τέτοιου είδους θέματα με κανέναν, ούτε χρησιμοποιούμε ανάλογες τακτικές. Έτσι, η συνάντηση στο Armani Café κατέληξε και εκείνη σε ναυάγιο.
Λίγο αργότερα, άνθρωπός της επανήλθε με νέα πρόταση, ζητώντας να έχουμε την κυρία Σταμάτη στο εξώφυλλο μόνη της, με νέα φωτογράφηση και νέο concept. Αρνηθήκαμε και πάλι κατηγορηματικά καθώς στο εξώφυλλο δεν φιλοξενούμε ανεπάγγελτες κυρίες, πόσο μάλλον κατόπιν παραγγελίας…
Λίγο καιρό αργότερα φωτογραφίες – μόνο εκείνης-  κόσμησαν το εξώφυλλο και τις σελίδες κάποιου άλλου περιοδικού, προξενώντας ξανά ειρωνικά σχόλια.
πηγή: Life&Style