Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μαρία Λουίζα Βούρου: Δείτε το σύντροφο του σέξι μοντέλου!

Ένα από τα πιο καυτά πρόσωπα της showbiz, όπως θα δείτε και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες,
ειδικά μετά την εξομολόγησή της για τη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό Γιάννη Βούρο. Ποιος είναι όμως ο σύντροφός της;
 Ένα από τα καλύτερα παιδιά του μόντελινγκ, η Μαρία Λουίζα Βούρου βρέθηκε για τρεις ημέρες στην Πάρο όπου και πέρασε τις άγιες μέρες του Πάσχα μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Εμμανουηλίδη. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με σχεδόν καμία κοσμική κοινή εμφάνιση το ζευγάρι βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και όταν του δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσει το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.
 Η φωτογραφία που βλέπετε αναρτήθηκε από την Μαρία Λουίζα στην προσωπική της σελίδα στο twitter και είναι μια από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε να είναι μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη.
 Από την Τρίτη όμως τα κεφάλια και πάλι μέσα μιας και ξεκινάει σκληρή δουλειά και για τους δύο. Αυτό το τριήμερο ήταν μια καλή ανάπαυλα με μπάνιο στην παραλία, συναναστροφή με καλούς φίλους μιας και ο σύντροφός του νεαρού μοντέλου έχει δικό του σπίτι στο νησί και χρόνος αρκετός για ξεκούραση σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων.