Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

6 Tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας


Μήπως εδώ και καιρό προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας ; Αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνετε;
Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά σας υπό κανονικές συνθήκες μακραίνουν περίπου 1,27 εκατοστά το μήνα με διαφορετική ταχύτητα κάθε ώρα της ημέρας. Τη νύχτα συνήθως μακραίνουν πιο αργά και τη μέρα με πιο γρήγορους ρυθμούς. Εμείς μεριμνήσαμε για εσάς και σας 'έχουμε τη λύση για να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα
Για να το καταφέρετε πρέπει να εφοδιαστείτε κατάλληλα. Πρέπει να αγοράσετε:
Μια βούρτσα με σκληρή τρίχα
Ενυδατικό  σαμπουάν και μαλακτική
Ένα σατέν μαξιλάρι

Βήμα 1

Γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας και χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα σας  για να χτενίσετε τα μαλλιά σας με το κεφάλι προς τα κάτω. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να φέρετε τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών σου στις άκρες και θα επιταχύνετε τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το κεφάλι.
Βήμα 2
Καθώς λούζεστε κάνετε απαλό μασάζ στο κεφάλι σας. Καλό ήταν να ξεκινάτε από το πίσω μέρος της κεφαλής σας μέχρι να καλύψετε όλο το κεφάλι. Με αυτό τον τρόπο το μασάζ θα βοηθήσει ώστε να απορροφηθούν πιο σωστά τα προϊόντα για να έχετε ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα.
Βήμα 3
Το σαμπουάν και το κοντίσιονερ που θα χρησιμοποιήσετε φροντίστε να είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία έτσι ώστε να ενυδατώνουν σε βάθος την τρίχα. Γιατί η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών είναι το παν, είναι αυτό που θα βοηθήσει  για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας.

Βήμα 4

Πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσετε το πιστολάκι μαλλιών και το σίδερο ισιώματος και των μπουκλών, διότι η θερμότητα που βγάζουν καταστρέφουν την τρίχα. Αν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι τότε πρέπει να είναι επαγγελματικό και δεν πρέπει να ξεπερνά τους 108 βαθμούς.
Βήμα 5
Καλό είναι το μαξιλάρι σας να είναι σατέν έτσι ώστε να μη μπερδεύονται και να μη σπάνε τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Βήμα 6
Μην κόβετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά! Μπορεί να είναι καλό να κόβετε τα μαλλιά σας τακτικά αλλά έτσι το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνουν κοντά τα μαλλιά σας.
Γι αυτό λοιπόν αν θέλετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα ακολουθήστε τις συμβουλές μας! Και να θυμάστε πάντα για να έχετε υγιή μαλλιά πρέπει να τα φροντίζετε.