Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κυνηγώντας τα ντέρμπι...


Καλημέρα σας...
Γιατί ρε Ζούλτε Βάρεγκεμ; Είναι δυνατόν η Μαλίν να μένει με δέκα παίχτες από το 7 και να δέχεσαι γκολ; Άντε και δέχτηκες γκολ απαντάς στο 75; Όπως καταλάβατε μόνο αυτό χάθηκε από την χθεσινή τετράδα που σας δώσαμε.

 Όποιος όμως έπαιξε διαφορετικά την τετράδα πληρώθηκε. Πάμε στα σημερινά όπου θα ασχοληθούμε με τα ντέρμπι που έχει σήμερα το κουπόνι. Ιταλία και Γαλλία. Αυτά θα μας απασχολήσουν. Μας αρέσουν οι αποδόσεις που δίνονται και πιστεύουμε πως θα βγουν πιο εύκολα από ότι νομίζουμε. Λοιπόν βραδινά και τα δύο παιχνίδια 21:45 το ένα 22:00 το άλλο. Αταλάντα - Ίντερ το πρώτο με την Ίντερ να είναι σε τρομερή φόρμα, να τα πάει καλύτερα εκτός από εντός έδρας και πλέον να είναι η μόνη ομάδα που κυνηγάει την Γιουβέντους για το τρόπαιο. Η Νάπολι κάπου έχασε τον δρόμο μάλλον...Στηρίζουμε Ίντερ γιατί είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της και η απόδοση είναι αρκετά καλή (2,00 στον ΟΠΑΠ).
Πέρσι ήταν ντέρμπι πρώτου - δεύτερου τώρα η μια έχει τα μαύρα της τα χάλια και η άλλη θέλει να κάνει αυτοκρατορία. Ναι, για το Μονπελιέ - Παρί λέω. Χωρίς τον μεγάλο Ίμπρα η πρωτευουσιάνοι αλλά αυτή η Μονπελιέ νομίζω πως δεν θα μπορέσει να κόψει  βαθμό-βαθμούς από αυτή την Παρί (2,05 στον ΟΠΑΠ).

Συμπερασματικά : Αταλάντα - 'Ιντερ 2 (2,00)
                              Μονπελιέ - Παρί 2 (2,05)

Συνολική απόδοση : 6,01

Αυτά για σήμερα φίλοι μου καλή επιτυχία σε όλους!

blue-hornet team
(Γιάννης Μαύρος)