Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Χαμός στο Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού! (video)

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της Σενεγάλης με την Ακτή Ελεφαντοστού, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και οι «Ελέφαντες» είχαν καταφέρει στο 70` να διπλασιάσουν τα τέρματά τους εκτός έδρας, με το 2-0 να τους δίνει σε συνδυασμό με το υπέρ τους 4-2 του πρώτου αγώνα την πρόκριση στην τελική φάση του αγώνα.
Στο 75`, οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν άντεξαν τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και εξαγριωμένοι άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και να καίνε καθίσματα, διαμαρτυρόμενοι και για τον τρόπο που προήλθε το δεύτερο γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά από το σημείο του πέναλτι.
Εκτός εαυτού, οι φίλαθλοι άρχισαν να επιτίθενται στους οπαδούς των φιλοξενουμένων που για να... γλιτώσουν εισέβαλαν στο γήπεδο, με τις φωτιές στις κερκίδες να έχουν φουντώσει.
 Ο διαιτητής έστειλε τους παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι είχαν μείνει... αποσβολωμένοι να κοιτούν τα όσα συνέβαιναν, στα αποδυτήρια, διακόπτοντας το ματς στο 75ο λεπτό.
 Πλέον, αναμένεται η Ακτή Ελεφαντοστού να πάρει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική διακοπή στον αγώνα, καθώς νωρίτερα κι ενώ ο Ντρογκμπά είχε ανοίξει το σκορ στο 52`, ένας οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο προκειμένου να τον... αγγίξει.
Οι άνθρωποι της ασφάλειας επενέβησαν, με τον ίδιο τον παίκτη να... προφυλάσσει τον φίλαθλο, κατανοώντας τις «αγνές» προθέσεις του.
woop