Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η Kate Moss και η ηρωίνη και τα 50 εκατ. δολάρια που ζητά ο Tom Cruise

Η Kate Moss σε συνέντευξή της υποστήριξε πως αν και το 1993 δημοσιεύματα την ήθελαν εθισμένη στην ηρωίνη αυτό δεν ίσχυε.

"Μ@@@κα" αποκάλεσε η Christina Aguilera τον Simon Cowell για τον τρόπο που μεταχειρίζεται τους συμμετέχοντες στο American Idol και στο X Factor.
Μένουμε στην τραγουδίστρια καθώς έντονο ήταν το photoshop στη φωτογράφηση για το νέο της άρωμα "Royal Desire" ενώ η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι συμφιλιωμένη με τα κιλά της.
 Κάποιοι δεν χάρηκαν τόσο από τη γέννηση του παιδιού της Adele γράφοντας κακεντρεχή σχόλια σχετικά με τα κιλά της. "Είναι το μωρό της Adele χοντρό και ανάπηρο; Απλώς σκοτώστε το!", έγραψε κάποιος χρήστης.
Αισθησιακές φωτογραφίες της Sofia Vergara έκλεψε επιτήδειος από το κινητό τηλέφωνο του αρραβωνιαστικού της, Nick Loeb, με την ηθοποιό να "κάθεται" σε αναμμένα κάρβουνα.
Αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατέθεσε ο Tom Cruise στο περιοδικό "Life & Style" για δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι ο ηθοποιός εγκατέλειψε την κόρη του Suri.
Πάμε σε ένα γάμο. Αυτόν του Justin Timberlake και της Jessica Biel. Λίγες μέρες μετά την τελετή κυκλοφόρησαν οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες τους με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.
 Και από γάμο σε χωρισμό. Φημολογούμενο. Ο λόγος για το ζεύγος Obama με τον Donald Trump να αφήνει υπονοούμενα ότι έχουν χωρίσει. Βέβαια ο Trump ανήκει στους Ρεπουμπλικάνους και πολλοί κάνουν λόγο ότι αυτή τη φήμη ανήκει στο "πλαίσιο" του προεκλογικού αγώνα.
Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε πως ο Russell Crowe χώρισε. Ο λόγος του χωρισμού μαθεύτηκε λίγο αργότερα. Δημοσιεύματα θέλουν η απόσταση αλλά και η επιλογή του ηθοποιού να μην περνά χρόνο με τη σύζυγό του να έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στο γάμο τους.
Kim Kardashian - Kelly Brook δίνουν μάχη στο Twitter για το ποια διαθέτει τα καλύτερα οπίσθια. Εσείς τι λέτε;
 Πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian είχε γενέθλια και μπήκε στα 32. Οι αδελφές της πέρα από τις ευχές πόσταραν στο Twitter και φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.
Hot alert: Η Louise Thompson που γνωρίσαμε από το reality "Made in Chelsea" φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα για το περιοδικό Loaded.
 cosmo