Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Brad Pitt & Chanel No5: Η πρώτη διαφήμιση!

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1921, μέσα σε λίγα χρόνια έγινε best-seller και αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο θρυλικά αρώματα στον κόσμο.
Η έμπνευση και η ιστορία του Chanel No5 ήταν για την Coco Chanel “σα να κέρδισε το λαχείο”, σύμφωνα με τη στενή της φίλη Misia Sert.

Η Diana Vreeland έχει δηλώσει σχετικά, πως “η συσκευασία είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει και το άρωμα ότι πιο ξεχωριστό έχει υπογράψει η Coco”. To Chanel No5 έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Andy Warhol, που το έχει ζωγραφίσει και η Marilyn Monroe στο απόγειο της καριέρας της είχε δηλώσει ότι είναι το μοναδικό που φοράει όταν κοιμάται..

Σήμερα, o
Brad Pitt, μετά από τις Catherine Deneuve, Ali MacGraw, Nicole Kidman, Audrey Tautou, είναι ο πρώτος άντρας που συμμετέχει στη διαφήμιση για το Chanel No5. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Joe Wright, ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός μονολογεί, με την αισθησιακή φωνή του, για τα ταξίδια που τελειώνουν, τον κόσμο που γυρίζει, τα σχέδια που ματαιώνονται, αλλά και την αληθινή αγάπη.. το Chanel No5.

Μετά από 91 χρόνια ένας άντρας (και τι άντρας!) διαφημίζει το πιο εμπορικό άρωμα του κόσμου.
Απόλαυσέ τον...

 missbloom