Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η Τζένιφερ Λόπεζ Πάνω Στην Σκηνή σε στέλνει αδιάβαστο

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η γυναίκα που, πολύ πριν εμφανιστούν και γίνουν μόδα τα "πληθωρικά" γυναικεία κορμιά όπως της Μπιγιονσέ ή της Κιμ Καρντάσιαν, μας είχε αναστατώσει με τις καμπύλες της.
Είναι αυτή που είπε με απλό τρόπο ότι τα οπίσθια είναι ό,τι πιο σέξι έχει μία γυναίκα και, αν ξέρει να τα κουνάει καλά, τότε μπορεί να τρελάνει και έναν ολόκληρο πλανήτη.

Αυτό μας το απέδειξε για άλλη μία φορά στις συναυλίες της φέτος. H JLo απέδειξε ότι το να έχει μπει μια γυναίκα στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της (το Τζενάκι έχει  κλείσει τα 43), μπορεί να μην έχει καμία επίπτωση στο πόσο εύκολα μπορεί να σε κάνει να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια βλέποντάς την. Να, δες:
 Ειδικά αυτά τα ολόσωμα κορμάκια που λαμπιρίζουν από τα στρας κάνουν το θέαμα ακόμα πιο σαγηνευτικό.Κι εκείνη το ξέρει, γι΄αυτό και τα φορά συνεχώς. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι...
 ...ή και πριν από ένα χρόνο σε συναυλία της στην Αμερική:
 Όσο για τα οπίσθια, που όπως είπαμε και στην αρχή, είναι ό,τι πιο σέξι έχει μια γυναίκα, ειδικά αν ξέρει να τα κουνάει καλά.... για να λέμε την αλήθεια, αυτά τα οπίσθια τα λες μεγάλα. Αλλά είναι ωραία- μεγάλα.
Τόσο ωραία, που θα ήθελες απεγνωσμένα να ήσουν στην θέση του κυρίου στα αριστερά.
 yupiii