Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Δεν υπάρχει κάποιος που να με έχει συγκινήσει»

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην πρώτη της εκπομπή για τη σεζόν την Αγγελική Νικολούλη η οποία την ευχαρίστησε για την πρόσκληση αποκαλώντας την «ωραιότερη οικοδέσποινα της ελληνικής τηλεόρασης».
Η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια θυμήθηκαν τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους και ένα γύρισμα που είχαν κάνει στο σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη. Η δημοσιογράφος και πλέον συγγραφέας της χάρισε το πρώτο της βιβλίο με μία προσωπική αφιέρωση η οποία ανέφερε: «Γλυκιά μου Ελένη το χαμόγελό σου να είναι πάντα φωτεινό!»
Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει περισσότερα για τα απειλητικά μηνύματα και ενέργειες που έχει δεχθεί στο παρελθόν στην Αγγελική Νικολούλη όμως η ίδια απάντησε: «Συνέβησαν αλλά τα άφησα πίσω».
Αναφερόμενη στην τηλεοπτική επιστροφή της η δημοσιογράφος ανέφερε: «Μας περιμένει πολύ δουλειά.» Η υπόθεση την οποία εξερεύνησε και είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια μέχρι τη λύση της ήταν η υπόθεση Νικολαΐδη-Καλαθάκη της οποίας η έρευνα κράτησε δέκα χρόνια.
Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε και για το διαζύγιό της αναφέροντας πως είναι ακόμα μόνη της αφού ακόμα δεν υπάρχει κάποιος που να την έχει συγκινήσει.
myself