Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για το στοίχημα


Καλημέρα σας. 
Επανερχόμαστε με προτάσεις από το δελτίο του στοιχήματος ευελπιστώντας να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους book και να πάμε ταμείο. 
Οι σημερινές προτάσεις ξεκινάνε από το νησί και τον άσσο της Άστον Βίλα στην απόδοση του 1,85 στον οπαπ. Καλύτερη ομάδα και επιτακτική ανάγκη η νίκη για σήμερα. Στην συνέχεια στηρίζουμε με καλό ποντάρισμα την Στόουκ στηριζόμενοι σε αρκετά καλή ομάδα και δυνατή έδρα (1,80). 
Σε πολύ καλή απόδοση βρίσκουμε και την Φορτούνα του Ντίσελντορφ. Συμπαγής ομάδα που δέχεται δύσκολα τέρματα από ομάδες της δυναμικής της. Εξαίρεση αποτελούν τα παιχνίδια με Μπάγερν και Σάλκε (οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας). Άσσος λοιπόν με απόδοση 2,10.
Τέλος, ερχόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα με δύο σημεία που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μας. Ξεκινάμε από την Λιβαδειά και το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα της Τρίπολης. Καλή ομάδα ο Λεβαδειακός και δεν θα πρέπει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Θα τον στηρίξουμε με μέτριο ποντάρισμα στην απόδοση του 2,40. 
Η τελευταία μας επιλογή είναι στο νησί των Φαιάκων. Εκεί ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα της Κέρκυρας. Αρκετά καλή η απόδοση όταν μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΠΑΟΚ. Διπλό με αρκετά καλό ποντάρισμα στην απόδοση του 1,70. 
Αυτά για σήμερα Σάββατο, ελπίζουμε να κάνετε τις καλύτερες χημείες και επιλογές και να πάτε ταμείο. 
Καλή τύχη σε όλους. 

blue-hornet team   (Γιάννης Μαύρος)