Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νότης Σφακιανάκης: «Μπροστά στη σημερινή δικτατορία, ο Παπαδόπουλος ήταν άγιος»!

«Μπροστά στη σημερινή δικτατορία, ο Παπαδόπουλος ήταν άγιος», υποστήριξε ο Νότης Σφακιανάκης στο “Μίλα” της Στεφανίδου ενώ παράλληλα τόνισε: «Εγώ δεν ανήκω πολιτικά σε κανένα χώρο»

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου και για άλλη μια φορά μίλησε με τον δικό του… μοναδικό τρόπο, για όλους και για όλα!
“Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και θα πρέπει να τη σέβεστε”, απάντησε όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για το συγκεκριμένο κόμμα, ενώ στη συνέχεια για τις πρακτικές που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και τους ελέγχους που κάνει σε λαθρομετανάστες, είπε: “Δεν έχω πρόβλημα, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και γιατί σε λίγο στην Ελλάδα, έτσι όπως πάει, οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα.”
Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε. “Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου λέει τίποτα σαν πρόσωπο, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ”. Επεσήμανε ότι συμφωνεί στις αντιδράσεις του και στις θέσεις του σχετικά με το ξεπούλημα της χώρας, αλλά, τόνισε, ότι διαφωνεί στις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους λαθρομετανάστες, αναφέροντας ότι τούς υπερασπίζεται πιο πολύ από τους Έλληνες: “…Στην αριστερά δεν ντρέπονται λίγο;” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι, γιατί εκείνος όσα του αναλογούν σε φόρους τα έχει πληρώσει όλα: “Δεν οφείλω στο κράτος, δεν δίνω τίποτα” ανέφερε ενώ στην ερώτηση πως θα βρεθούν χρήματα αν όλοι μας δεν πληρώσουμε το χαράτσι, είπε: “Οι Γερμανοί μας χρωστάνε από δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις και αυτοί είναι που θα έπρεπε να μας δώσουν πίσω λεφτά.”