Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ρόκκος: Ο Ρέμος κοροϊδεύει τις κοπέλες του και δεν τις παντρεύεται!

Το ότι με την πρώην σύζυγό του μόνο που δεν κοιμούνται μαζί αποκάλυψε ο Στέλιος Ρόκος και εξομολογήθηκε πως είναι μόνος του και περνάει ζόρικα!
Παράλληλα, μίλησε και για τον Αντώνη Ρέμο, υποστηρίζοντας πως… κοροϊδεύει τις κοπέλες του και δεν τις παντρεύεται!

«Δεν τον χαλάω εγώ τον Ρέμο», είπε ο Στέλιος Ρόκος που θα μοιραστούν την πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου και πρόσθεσε: «τις κοπέλες δεν τις παντρεύεται! Τα κοροϊδεύει τα κορίτσια. Πόσα χρόνια ήταν με την Ζέτα; Την παντρεύτηκε;».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε πως οι πρώην γυναίκες του τον έδιωχναν, ενώ με την τελευταία του σύζυγο, Νικολέτα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και μόνο που δεν κοιμούνται μαζί! Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζήσει ξανά μαζί της και να γεράσουν μαζί!

«Με την κρίση ζορίζομαι! Ζορίζομαι πολύ με τέσσερα παιδιά», παραδέχθηκε ο Στέλιος Ρόκος, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος τα βγάζει πέρα με πολύ λίγα και τον μόνο που τον νοιάζει είναι να είναι γερός και να του περισσεύουν λεφτά για να είναι τα παιδιά του καλά.

Τέλος, ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ δεν έκρυψε ότι πιστεύει πολύ στον γάμο και θέλει να κάνει μόνο θρησκευτικούς γάμους, κάτι που πλέον δεν μπορεί να κάνει αφού έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές!