Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ανδρικές απορίες: κερί, τζελ ή κρέμα διαμόρφωσης;

Αναζητάς το καταλληλότερο προϊόν styling για τα μαλλιά σου;
Για να μην στέκεσαι με τις ώρες μπροστά στα ράφια και μένεις με την απορία, το star.gr σου παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζει για το κερί, το τζελ και την κρέμα διαμόρφωσης, προκειμένου να διαλέξεις το σωστό προϊόν για σένα!

Τζελ

Το all time classic ανδρικό προϊόν styling, αφού το χρησιμοποιείς από την εφηβεία σου!

Είναι το ιδανικότερο για κοντά μαλλιά και το «μυστικό» του βρίσκεται στην ποσότητα: αν βάλεις πολύ, το κεφάλι σου θα μοιάζει… πετρωμένο.

Βάλε στην παλάμη σου ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι και άπλωσε το τζελ σε όλα τα μαλλιά σου και όχι μόνο στην κορυφή του κεφαλιού σου.

Κερί

Το κερί λειτουργεί όπως ακριβώς το τζελ, χαρίζοντας παράλληλα ένα πιο στεγνό αποτέλεσμα.

Ενδείκνυται για σένα που έχεις πλούσια μαλλιά, αλλά και για σένα που θες να «παίζεις» μαζί τους, δημιουργώντας επιμελώς ατημέλητο look και τονίζοντας συγκεκριμένες τούφες.

Βάλε στα χέρια σου ποσότητα κεριού ίση με ένα καρύδι, τρίψε τις παλάμες σου μεταξύ τους για να το ζεστάνεις και… άρχισε το χτένισμα! Προσοχή: κάνε γρήγορες κινήσεις και φρόντισε να τελειώσεις το styling όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί μετά το μαλλί θα πέφτει!

Κρέμα διαμόρφωσης

Ό,τι πιο πρόσφατο σε προϊόν styling, η κρέμα διαμόρφωσης συνδυάζει το κράτημα του τζελ με την στεγνή υφή του κεριού.

Ιδανική για σένα που έχεις αρκετά μαλλιά, αρκεί η τρίχα σου να ΜΗΝ είναι λεπτή.

Η ποσότητα παίζει και εδώ τον ρόλο της: μία μικρή ποσότητα κρέμας είναι αρκετή! Δούλεψέ την για λίγο στα δάχτυλά σου και φτιάξε τα μαλλιά σου όπως επιθυμείς. Με την κρέμα διαμόρφωσης μπορείς να αλλάξεις χτένισμα μέσα στη μέρα, ενώ -αρνητικό της- είναι ότι θες δύο χέρια λούσιμο για να φύγουν όλα τα κατάλοιπα από τα μαλλιά σου.
star