Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βρείτε τον άντρα των ονείρων σας στη βιτρίνα!

Ένα πρωτότυπο τρόπο για να φέρει πιο κοντά single άντρες και γυναίκες σκέφτηκε γαλλική ιστοσελίδα γνωριμιών, που έχει τον εύγλωττο τίτλο AdopteUnMec.com ,
που θα πει «υιοθετήστε έναν άντρα».
Η ιστοσελίδα άνοιξε περιοδεύων κατάστημα, όπου μπορεί να βρει κανείς στην κυριολεξία … άντρες στο ράφι.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso, το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για δέκα ημέρες στο Παρίσι και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στην Λοζάνη, την Τουλούζη, τη Λυών και τις Βρυξέλες, παρουσιάζοντας το ανδρικό του "εμπόρευμα" μέσα σε κουτιά παιχνιδιών τόσο μεγάλων, ώστε να χωράνε... άντρες.

Οι γυναίκες στην γαλλική πρωτεύουσα έχουν σπεύσει ήδη στο κατάστημα για να παρακολουθήσουν τους άντρες της βιτρίνας, να παρουσιάζουν τα προσόντα και τα ταλέντα τους.

Ένας εξ αυτών εμφανίζεται παίζοντας κιθάρα, ένας άλλος επιδεικνύοντας τους μύες του, ενώ ένας άλλος κάθεται φορώντας λευκή ρόμπα γιατρού, δηλώνοντας έτσι τον επαγγελματικό προσανατολισμό του.

Η εν λόγω ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία επιτρέπει στους άντρες να "διαφημίζονται" ως πιθανοί σύντροφοι, έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά δημοφιλές από το 2010 που λανσαρίστηκε ως "κατάλογος για εκλεκτούς εργένηδες", με 25.000 εγγεγραμμένους χρήστες μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Οι γυναίκες μπορούν να σερφάρουν δωρεάν στα προφίλ των χρηστών και να διαβάζουν αποκαλυπτικές πληροφορίες γι' αυτούς, ενώ οι άντρες επιτρέπεται να τους μιλούν μόνο εφόσον επιλεγούν από αυτές. Έχει καταφέρει έτσι να δημιουργήσει τη φήμη του πλέον αξιόπιστου site του είδους του, κερδίζοντας συνεχώς νέα μέλη και ακόμα περισσότερες γυναίκες-χρήστες. 
 Αυτό το αγόρι ποιά τυχερή θα το πάρει;
 Το σήμα κατατεθέν της γαλλικής ιστοσελίδας.
 Ένας γιατρός στη βιτρίνα του καταστήματος!
vipnews